Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Politika

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Seçimlerde, milletvekili olmaya hak kazananlar mazbatasını almaya devam ediyor Karabük Karabük Adliyesi'ne AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve partililerle beraber gelen AK Parti'den milletvekili seçilen Osman Kahveci, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu'ndan aldı.

15.06.2015 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçimlerde, milletvekili olmaya hak kazananlar mazbatasını almaya devam ediyor

Karabük

Karabük Adliyesi'ne AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve partililerle beraber gelen AK Parti'den milletvekili seçilen Osman Kahveci, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Timuçin Dedeoğlu'ndan aldı.

Kahveci, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Yine Türkiye'nin en büyük partisinin AK Parti olduğunu belirten Kahveci, "Oylarımızda kısmen bir düşüş oldu. Bu düşüşü seçmenimizin bize vermiş olduğu bir mesaj olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Sakarya

Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'na gelen MHP'den milletvekili seçilen Zihni Açba, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Sertaç Kesler'den mazbatasını aldı.

Açba, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, genel seçimlerin bütün sonuçlarıyla ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi.

Ortaya çıkan bu tablo içerisinde ülkenin istikrara kavuşması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini dile getiren Açba, "Tabii ki bu elinden geleni yapmasını bekliyoruz derken hiç kimsenin de haddini aşan şeylere tevessül etmemesini, haddinin üstünde birtakım girişimlerde bulunmamasını da temenni ediyoruz. İnşallah inanıyorum ki bu süreç sağlıklı bir şekilde tamamlanacak ve ülke biran önce istikrara kavuşacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

CHP'den milletvekili seçilen Engin Özkoç'un yerine  CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent mazbatayı aldı.

Bolu

AK Parti'den Bolu milletvekili seçilen Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve bir grup partiliyle Bolu Adliyesi'ne geldi.

Milletvekilleri Ercoşkun ve Küpçü, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Zabun'un elinden aldı.

Ercoşkun, burada yaptığı açıklamada, milletin iradesini her zaman ön plana çıkartan AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar milletin iradesine saygılı olduğunu anlattı.

"AK Parti sandıktan çıkan neticeden gerekli dersleri alacak, muhasebesini yapacak" diyen Ercoşkun, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da bu ülke bir gram geri kalmadan yoluna devam edecek. Bunun için AK Parti üzerine düşen ve uzlaşma kültüründe yapılması gereken ne varsa bunu yapmaktan da çekinmeyeceğini ortaya koydu. Bizler de Bolu'da 7 Haziran'dan beri aynı şekilde mesajlarımızı vermeye çalıştık."

Küpçü ise konuşmasında, millet iradesine saygı ekseninde siyaset yaptıklarını, herkese teşekkür ettiklerini kaydetti.

Düzce

Düzce Adliyesi'ne, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları ve partililerle gelen AK Parti'den milletvekilli seçilen Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, AK Parti'li milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileterek Ayşe Keşir'e mazbatasını verdi. Fevai Arslan'a mazbatasını 2. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mehmet Ali Kavak, Faruk Özlü'ye de mazbatasını İl Seçim Kurulu Üyesi Abdullah Cive verdi.

Özlü, burada yaptığı konuşmada, Düzce'nin tamamının vekili olarak görev yapacaklarını vurguladı.

Keşir ise mazbatalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, hizmet ederken hiç bir ayrım gözetmeyeceklerini dile getirdi.

Giresun

MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum mazbatasını aldı.

Seçim kurulu üyesi Emrullah Şekerci, Erzurum'a mazbatasını teslim etti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Erzurum, seçim döneminde Giresun için çalışacağı sözünü verdiğini anımsatarak, bu vaadinin arkasında olduğunu söyledi.

Erzurum, Giresun ve Giresunlu için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini aktararak, "Bundan sonra Ankara'da Giresun'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Giresunlu bilsin ki artık Ankara'da onlara sahip çıkacak bir milletvekilleri var. Sürekli yanlarında olacak bir kardeşleri, ağabeyleri var. Biz memleket için bundan sonra da gereken tüm çalışmaları yapacağız" dedi.

Çorum

CHP'den Çorum milletvekili seçilen Tufan Köse, mazbatasını aldı.

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve partililerle Çorum adliyesindeki İl Seçim Kuruluna gelen Köse, İl Seçim Kurulu üyesi Hakim Hüseyin Alaçam'dan mazbatasını aldı.

Çorum milletvekili olarak tüm kenti temsil edeceğinin altını çizen Köse, "Çorum'un ve Çorumluların milletvekiliyim. Hemşehrilerimin hizmetindeyim" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement