Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan mazbatalarını aldı.

05.11.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan mazbatalarını aldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve partililerle adliyeye gelen Çetinkaya ve Arslan'a mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Burhanettin Öksüm takdim etti.

Çetinkaya, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırşehir'e en güzel şekilde hizmet edeceklerini ifade ederek, yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

Destek veren, seçim kampanyası boyunca yardımcı olan herkese teşekkür eden Çetinkaya, Ankara'da Kırşehir için çalışacaklarını ifade etti.

Mikail Arslan da Kırşehir'i en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceklerini vurgulayarak, "Ülkemize ve milletimize hayırlara getirmesini temenni ediyorum. Milletimiz AK Parti'ye yeniden teveccüh göstererek, tek başına iktidar görevi vermiştir. Bizler de Kırşehir'in gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Kendirli ise Kırşehir'de partilerinin iki milletvekili çıkardığına işaret ederek, milletvekilleriyle ülkeye ve şehre hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement