Antalya'da Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Antalya'da AK Parti ve CHP'den milletvekili seçilenler mazbatalarını aldı.

07.11.2015 16:26  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da AK Parti ve CHP'den milletvekili seçilenler mazbatalarını aldı.

Antalya Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve Atay Uslu ile CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın ve Devrim Kök'e mazbataları verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti milletvekilleri Hüseyin Samani ile Sena Nur Çelik'in mazbatalarını, Ankara'da oldukları için AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer aldı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın mazbatası da Ankara'da olduğu için CHP İl Başkanı Semih Esen'e verildi.

MHP milletvekilleri Mehmet Günal ve Ahmet Selim Yurdakul ile İl Başkanı Ali Adnan Kaya, törene gelmedikleri için mazbatalarının daha sonra verileceği bildirildi.

İl Seçim Müdürü Sabri Şahin, yaptığı konuşmada, Türkiye'de 600'e yakın seçim müdürü ve binlerce yazı işleri müdürü olduğunu söyledi. Kendilerinin ek göstergelerinin 2 bin 200 olduğunu belirten Şahin, "Ek göstergelerin 3 bin 600'e çıkarılması lazım. Emekli olduğumuzda hayat standardımız düşmektedir. 3 bin 600'e çıkarılması için kanun teklifini ben hazırlayacağım. Meclis'te sizlerden yardım bekliyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement