AK Parti Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Denizli'de AK Parti'den milletvekili seçilen Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

11.11.2015 15:06  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de AK Parti'den milletvekili seçilen Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin mazbatası da vekalet verdiği Tin'e takdim edildi.

Denizli Adliyesine partililerle gelen Ramazanoğlu, Tin ve Özkan, mazbatalarını, İl Seçim Kurulu Başkanı Necla Akkuş'tan aldı. Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin mazbatası da vekalet verdiği Şahin Tin tarafından alındı.

Sema Ramazanoğlu, mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı bir kampanya yaptıklarını, huzurlu bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtti.

Türkiye demokrasisinin büyük bir seviye atladığını ifade eden Ramazanoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Bu seçimlerin yapılması, huzur içerisinde yürütülmesi ve herkesin seçim sonuçlarından kalbinin mutmain bir şekilde ayrılması, demokrasimiz adına, ülkemiz adına, şehrimiz adına çok güzel bir sonuçtur. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement