Milletvikili Adayı Ömer Faruk Kanık Derbent'te - Son Dakika
Yerel

Milletvikili Adayı Ömer Faruk Kanık Derbent'te

Milletvikili Adayı Ömer Faruk Kanık Derbent\'te

Konya’nın Derbent ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, "Bu dönem mikro milliyetçilik yapmak zorundayız" dedi.

09.05.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, "Bu dönem mikro milliyetçilik yapmak zorundayız" dedi.

Derbent ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Kanık, vatandaşın sorunlarını dinleyerek 7 Haziran genel seçimleri için destek istedi. Ziyaret ettiği bir kahvehanede konuşan Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, "Başbakanımız seçimden bir gün önce Konya'da ve açıklayacağı müjdeler var. Bunlar hep Konyalı Başbakan ile oluyor. Bizler de bu dönem Konyalılar olarak bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Nasıl ki zamanında Mesut Yılmaz Rize'den, rahmetli Turgut Özal Malatya'dan, Cumhurbaşkanımız Rize'den, Süleyman Demirel Isparta'dan tuluk çıkardıysa bizim amacımız bu dönem 14'te 14 çıkartmak. Bunun için de biz gece gündüz çalışacağız. Sizlerin de desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"MİKRO MİLLİYETÇİLİK YAPMAK ZORUNDAYIZ"

7 Haziran genel seçimlerinin farklı olduğunu söyleyen Kanık, "Geçmişte CHP, MHP'ye ve başka partilere oy vermiş olabilirsiniz. Ama bu dönem biz mikro milliyetçilik yapmak zorundayız. Bizim Başbakanımızın alacağı oy, çıkaracağı milletvekili sayısı Türkiye'nin vizyonu açısından, Konyalılar açısından da çok önemli. Çünkü tüm Türkiye Konya'ya bakacak ve Konya'daki seçim sonuçlarını gözlemleyecek. Bir nevi Konyalıların bir imtihanıdır bu. Eğer biz Başbakanımıza sahip çıkmazsak imtihanımızı başarılı bir şekilde vermiş olmayacağız. Bu bizim için bir fırsat. Sizlerin de fırsatı da iyi değerlendireceğinizi düşünüyorum" dedi.

Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Aladağ'da eski il genel meclisi üyeleriyle birlikte kayak merkezi alanında incelemelerde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvikili Adayı Ömer Faruk Kanık Derbent'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement