Milli Atletten Termik Santrale Tepki Koşusu - Son Dakika
Güncel

Milli Atletten Termik Santrale Tepki Koşusu

Engelli milli sporcu Kemal Özdemir, Bartın'ın Amasra ilçesine kurulması planlanan termik santrale tepki amacıyla koşu gerçekleştirdi.

04.12.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli milli sporcu Kemal Özdemir, Bartın'ın Amasra ilçesine kurulması planlanan termik santrale tepki amacıyla koşu gerçekleştirdi.

"Koşan adam" lakaplı 55 yaşındaki Kemal Özdemir, Bartın kent merkezinden başladığı koşuda, Amasra eski yoldaki Kazpınarı mevkisini kullanarak ilçeye ulaştı.

Özdemir'e, koşusu esnasında Bartın Platformu üyeleri de otomobilleriyle eşlik etti.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale tepki için koştuğunu söyledi.

Amasra'nın, Türkiye ve dünyanın en önemli görselliğine sahip yerlerden biri olduğunu dile getiren Özdemir, "Amasra turizm cenneti, aynı zamanda tarıma açık ve denizi, karası balığı da çok ünlü olan bir yer. Böyle güzide bir yere santral planlanmasının karşısındayız." dedi.

"Santrale hayır demek, ölümlere hayır demek, kansere hayır demek" için koşuyu gerçekleştirdiğini ifade eden Kemal Özdemir, "Umarım bu koşuyla istediğimiz sonuca ulaşırız. Amasra'ya kim termik santral yapmak istiyorsa elini çeker." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Atletten Termik Santrale Tepki Koşusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Karabat:
    15:20 Özgür Karabat: "İşinize Gelince Faiz Haram Diyorsunuz. Çiftçiden Alınca mı Helal Oluyor?"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin çiftçilere verilen Çiftçi Destek Kredilerini esnek faize çevirdiğini ve çiftçilerin yüksek faizle mağdur olduğunu belirtti. Karabat, AKP'nin çiftçilere yönelik tutarsız politikalarını eleştirdi.

  • Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu
    15:20 Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu

    Amasya'da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

  • İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi
    15:19 İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi

    İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun'un Havza ilçesinde İYİ Parti Havza Belediye Başkan adayı Safi Gökçe ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Usta, seçimlerin yerel yönetimlerin performansının değerlendirileceği bir hesap görme günü olduğunu belirterek, Havza'da yapılan anketlerde adayları Safi Gökçe'nin Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyla başa baş gittiğini söyledi ve hemşehrilerinin tercihinin İYİ Parti'den yana olacağına inandığını ifade etti.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.


Advertisement