Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması

" 4 5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları, sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik tedbiri alınarak sağlıklı bir şekilde yürütülmüştür"

06.08.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 4-5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları'nın, sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik önlemi alınarak sağlıklı şekilde yürütüldüğünü bildirdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in, "Açıköğretim Lisesi Sınav kitapçıklarının, makine arızası nedeniyle özel bir matbaada basıldığı" iddialarına ilişkin soru önergesine Avcı, yazılı yanıt verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, tüm sınav uygulamalarını her türlü önlemi alarak, mevzuat hükümleri çerçevesinde gerçekleştirdiğini belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Daha önce yapılan tüm sınavlarda olduğu gibi 4-5 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lisesi Sınavları da sınav güvenliği açısından hazırlık aşaması tamamlanıncaya kadar her türlü güvenlik önlemi alınarak sağlıklı bir şekilde yürütülmüştür. Açıköğretim Lisesi Sınavları için adı geçen firmaya ücret ödenmemiş olup sınavın tüm süreci gerekli güvenlik önlemleri içerisinde gerçekleştirilmiştir. Ayrıca sınav sürecinde meydana gelen hususlarda Bakanlığımız içerisinde gerekli koordinasyon ve bilgilendirme yapılmaktadır." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Avcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç: Bu benim için ayrı bir gurur ve onur vesilesi
    15:33 MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç: Bu benim için ayrı bir gurur ve onur vesilesi

    MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, partisinin ilk kadın Grup Başkanvekili olduğunu belirterek, bu durumun kendisi için ayrı bir gurur ve onur kaynağı olduğunu söyledi. Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin güvenini kazanmanın kendisini gururlandırdığını ve sorumluluğunun büyük olduğunu ifade etti. Türk siyasetinde kadın temsilinin önemine vurgu yapan Kılıç, partisinin politikaları doğrultusunda daha etkin bir rol alacağını ve başarılı olacağını belirtti.

  • Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, personel ile bayramlaştı
    15:31 Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, personel ile bayramlaştı

    Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışan personel ile bayramlaştı. Başkan Kurt, personelin bayramını kutlayarak yeni dönemdeki hedeflerini paylaştı.

  • İzmir Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'dan işçi çıkarma açıklaması
    15:27 İzmir Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'dan işçi çıkarma açıklaması

    İzmir Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, işçi çıkarma iddialarıyla ilgili açıklama yaparak tasarruf tedbirleriyle mali disiplini sağlamayı ve projeleri hayata geçirmeyi öncelik olarak belirtti.

  • Yeni Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, ilk nikahını kıydı
    15:23 Yeni Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, ilk nikahını kıydı

    Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, seçildikten sonra ilk nikahını kıydı. Nikah töreninde konuşan Akbıyık, genç çifte mutluluklar diledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin ziyaretini saldırılar nedeniyle erteledi
    15:22 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin ziyaretini saldırılar nedeniyle erteledi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Nisan'da Filistin'e yapmayı planladığı ziyaretini, İran ve İsrail arasında yaşanan saldırılar nedeniyle hava sahalarının kapatılması sebebiyle ertelediğini açıkladı. Özel, Filistin'deki 33 bin kaybın dünya kamuoyunun tepkisizliği karşısında mağduriyetinin bir kez daha duyurulması gerektiğini belirtti ve Filistin davasına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

  • Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, işten çıkarmaları savundu
    15:19 Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, işten çıkarmaları savundu

    Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçimi kaybetme pahasına bir kişiye bile işe alacağına dair söz vermediğini belirterek, işten çıkarılan çalışanlarla ilgili değerlendirme yaptı.

  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ilçe belediye başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti
    15:15 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ilçe belediye başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP'li ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Aras, Anıtkabir özel defterini imzalayarak milli değerlere bağlı olduğunu ve adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğini söyledi.

  • Çevre Bakanı: Deprem bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor
    15:12 Çevre Bakanı: Deprem bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgenin ihya ve inşası için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar 76 bin konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Depremde evleri yıkılan afetzedelerden biri olan Güngör ailesi de yeni konutlarına kavuştu ve mutluluklarını dile getirdi. Bakan Özhaseki, vatandaşların güvenli yuvalarına yerleşene kadar çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

  • Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi
    15:04 Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi

    İtalyan lüks otomobil üreticisi Alfa Romeo, hükümetle yaşanan tartışmaların ardından “Milano” modelinin adını “Junior” olarak değiştirdi. Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğuna inanmalarına rağmen, gerilimi düşürmek amacıyla değişiklik yapıldı. Stellantis grubu, İtalya'daki fabrikalarındaki üretimi azaltarak bazı fabrikaları yurt dışına taşıma kararı nedeniyle aylardır hükümetle polemik yaşıyordu.

  • İstanbul Valisi Davut Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti
    15:04 İstanbul Valisi Davut Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti

    İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul'da seçimi kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ziyarette bulundu. Vali Gül, seçim sonrasında yaptığı ziyarette İmamoğlu'na tebriklerini iletti.

  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı
    15:01 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Afyonkarahisar'dan Mahmudiye ilçesine gelerek müşteri aradığı belirlenen bir tarihi eser kaçakçısı yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında bulunan eserler muhafaza altına alındı.


Advertisement