Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Ak Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Ak Partililer ile Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, AK Partililer ile bir araya geldiKİLİS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Millete kızmayanlar Tayyip Erdoğan'a kızdıklarını söyledi.

28.03.2017 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, AK Partililer ile bir araya geldi

KİLİS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Millete kızmayanlar Tayyip Erdoğan'a kızdıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada İl Başkanı İzzet Toprak, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile AK Partililer tarafından karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'deki bu mevcut değişiklik kabul edilirse, Cumhurbaşkanına verilmiş olan yetkiler mi daha fazla, şuanda Amerika Birleşik Devletlerinde Donald Trump'a verilmiş yetkilerimi daha fazla diye soru sorarak başladığı konuşmada, "çok net olarak söylüyorum. Amerika'da Trump'a verilmiş olan yetkiler, daha fazla, çok daha fazla yetkisi olan Trump'a hiç kimse daha fazla yetkisi olan tek adam diktatör demiyordu, ondan daha az yetkisi olan Recep Tayyip Erdoğan'a ne için tek adam suçlamasında bulunuyor. Niye biliyor musunuz,istiyorlar bu yanlı sistem devam etsin, niçin vesayet odaklarında adamları var, vesayet odakları odaklarını kendileri kurdular. Tek adamın gücü olur mu?, olmaz. Tek adam yalnızdır, tek adam ne zaman güçlü olur, millet yanında durduğu zaman güçlü olur. 'Millete kızamayanlar, Tayyip Erdoğan'a kızıyorlar.' Millete hata yapar dersen millet bu işi bilmiyor dersen, sen demokrasinin 'D" bile anlamamışsın demektir. Sen demokrasiyi içleştirmemişsin, sen başka alanda git demektir. Demokrasiyi tarif ediyoruz diyen herkes halkın dediğine şapka çıkarması lazım, şimdi halka kusur bulamıyor. Tayyip Erdoğan'a kusur buluyor. Niye bu millet senin yanında duruyor diye, millet de kimin yanında duracağını bilir"

15 Temmuz'un gösterdi ki usta kaptanın fırtınalı havada belli olduğunu ifade eden Yılmaz, "bir tane yiğit bir tane lider bir tane kahraman gerçekten milletten daha fazla risk alarak, kimileri evde kalmıştı kimileri sokağa çıkmıştı. Bunun yanında çocukları vardı, torunları vardı, ailesi ile birlikte söylediği şey şuydu, 'ben milletten daha başka güç tanımadım, işte şimdi milletimi, sokaklara ve havalimanlarına çağırıyorum, bende orada olacağım. Bu milletin tankını topunu, tüfeğini gasp eden gelsinlerde millete neler yapabileceklermiş bir görelim diye doğrumu' 15 Temmuz gösterdiki gerçekten Türkiye'nin güçlü bir lideri var. 15 temmuz aynı anda, Türkiye'de demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmayı da göstermiştir. Böyle bir milletin olduğu yerde 'Tek adamlık olmaz' böyle bir milletin olduğu yerde milli iradeyi canı pahasına çıkan bir milletin olduğu yerde, diktatörlükte olmaz, bu millet 15 Temmuz'a rağmen tanıyamayanların bugün milletin içine çıkıp da tek adam suçlamasında bulunmasına milletin hayret etmesi lazımdır" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Ak Partililer ile Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Ak Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement