Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Bölgede 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (3) - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Bölgede 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (3)

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Bölgede 100\'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (3)

Bakan YILMAZ TERÖRDEN ZARAR GÖREN YAPILARI İNCELEDİSur İlçesi'nde terör olayları nedeniyle tahrip olan yapılarda da incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, zarar gören yapıların yeniden onarılması için yetkililere talimat verdi.

15.07.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan YILMAZ TERÖRDEN ZARAR GÖREN YAPILARI İNCELEDİ

Sur İlçesi'nde terör olayları nedeniyle tahrip olan yapılarda da incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, zarar gören yapıların yeniden onarılması için yetkililere talimat verdi. Sur İlçesi'nin 6 mahallesinde PKK'lıların kazdıkları hendeklerin ardından, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlar sırasında hasar gören yapıları yerinde inceleyen Bakan Yılmaz'a, Vali Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve diğer yetkililer eşlik etti.

İlk olarak Kurşunlu Camii'ni ziyaret eden Bakan Yılmaz, başlatılan restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra terör olaylarında zarar gören okulları inceleyen Bakan Yılmaz'a alışmalar hakkında bilgi verildi. Bakan Yılmaz, zarar gören yapıların yeniden onarılması için gereken her türlü çalışmanın yapılması için yetkililere talimat verdi. İncelemelerin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, ilçeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Bölgede 100'ün Üzerinde Okul Terörden Zarar Gördü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement