Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Açıklaması

Kayseri’de görev yapan okul müdürleri ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, "Bilal Yılmaz ve ekibini sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

02.10.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de görev yapan okul müdürleri ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, "Bilal Yılmaz ve ekibini sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Malumunuz Yeşilhisar, Sarıoğlan ve Develi zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alındı. Buradaki en büyük pay ve katkı Genel Müdürümüzündür. Kayseri son 3 yıl içerisinde devlet yatırımı noktasında 20 yılda yapılandan daha fazla bir yatırım aldı. 192 tane yatırım onaydan geçti, teslim alacaklarımız var. Son 20 yılda yapılanlardan daha fazla yatırım var. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanımız Taner yıldız olmak üzere siyasilerimizin de katkıları var. Ama Kayseri ile ilgili olarak bürokratik noktada çözülebilecek ne varsa Hamza Aydoğdu'nun eliyle olmuştur" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ise, "Kayseri'de eğitim hayatım geçti. Kayseri insanın kişiliğinin şekillendiği bir şehirdir. Kayseri kent değildir, şehirdir. Kentlerin ruhu yoktur ama şehirlerin ruhu vardır. Kayseri bir şehirdir. Bilal Bey Kayseri İl Mili Eğitim Müdürümüzdür. Bizim kendisiyle 2004 yılından itibaren hukukumuz başlıyor. Kendisi başarılı bir arkadaşımızdır, ekibi ile başarılı işler yapıyor ve biz bu ekibi sonuna kadar destekliyoruz. Hepimizin eksiği olabilir ama biz bir ekip isek, birbirimizin eksiğini tamamlamamız gerekiyor.

Bizim eğitim camiamız Türkiye Cumhuriyeti'nin mazlumlarıdır. Biz bu milletin mazlumlarıyız. Canı sıkılan bizi tokatlamak istiyor. Ama biz kesinlikle o tokadı yememeliyiz" diye konuştu - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement