Milli Eğitim Bakanlığından Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanlığından Açıklama Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığından Açıklama Açıklaması

"Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın kişisel hiçbir tanışıklığı bulunmayan bir şahıs tarafından özel olarak ağırlanması söz konusu değildir"

12.11.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bir gazetedeki iddia üzerine yapılan açıklamada, Bakan Nabi Avcı'nın kişisel hiçbir tanışıklığı bulunmayan bir kişi tarafından özel olarak ağırlanmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

MEB Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Sözcü gazetesinde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da adının karıştırılarak 'Bakanlar Reza Zarrap'ın uçağını dolmuş gibi kullanmış' başlığıyla verilen haber, tamamen hayal ürünü olup hiçbir surette gerçeklerle bağdaşmamaktadır" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bakan Nabi Avcı, 27 Ekim 2013 tarihinde eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Malazgirt Çağlayan Meslek Yüksek Okulunun açılışı için yine eski Bakan Çağlayan tarafından organize edilen bir uçakla Muş'a gitmiş, Muş'tan  polis helikopteri ile Malazgirt'e geçerek okulun açılışını gerçekleştirmiştir.

Okulun açılış törenini takiben aynı helikopterle Muş'a geçen Sayın Bakanımız dönüşünü aynı gün Türk Hava Yollarına ait tarifeli bir uçakla yapmıştır. Dolayısıyla, Sayın Bakanımızın kişisel hiçbir tanışıklığı bulunmayan bir şahıs tarafından özel olarak ağırlanması söz konusu değildir."

Açıklamada ayrıca, aynı gazetenin dünkü sayısında "MEB'den Skandal Genelge" başlığıyla verilen haberde de MEB'in "yetimlere destek" bağlamında uluslararası faaliyetler yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan İHH'ya verdiği destek konusunda yanlış bir algı yaratılmak istendiği ifade edildi. Bakanlığın, yetimlere destek amaçlı proje üreten bütün sivil toplum kuruluşlarına desteği bundan sonra da artarak devam edeceği belirtildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanlığından Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement