Milli Eğitim Müdürü, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Milli Eğitim Müdürü, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’nin LYS sınavlarındaki başarısının Türkiye ve TR-71 bölge ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.

26.02.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde'nin LYS sınavlarındaki başarısının Türkiye ve TR-71 bölge ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Yaşar, Öğretmen Evin'de Niğde'de görev yapan yerel ve ulusal gazete ve ajans temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu kahvaltı programında Yaşar, Niğde'nin TEOG ve LYS sınavlarındaki başarılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşar şunları ifade etti: "Bizler daha önceki görev süremizde de yaptığımız gibi; düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde, her türlü sosyal ve kurumsal ilişkilerin daha verimli olması adına çeşitli kurum ve kuruluşlarla biraraya gelmekten mutluluk duymaktayız. Bu gün bu kahvaltılı buluşmamızla, gerekli kurumsal diyaloğumuzun güçlenmesi ve bu güzel etkinliklerin yeni görev süremiz boyunca da devam etmesini temenni etmekteyiz. Bu vesile ile sizlerle ilimizin TEOG ve LYS sınavlarındaki başarı durumuna kısaca değinmek isterim. TEOG sınavında geçen yıl Türkiye ortalaması ile eşit durumda iken, bu yıl yapılan İlk TEOG sınavları ilimizin Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını görmekteyiz. Bu yıl yapılacak 2. TEOG sınavında tekrar değerlendirmelerimizi yapacağız. diğer yandan LYS sınavlarındaki başarı durumumuza baktığımızda sevindirici sonuçlar elde ettiğimizi görüyoruz. Açıkça belirtmeliyiz ki LYS sınavlarındaki başarımız Türkiye ortalamasının ve TR-71 Bölge ortalamasının üzerindedir. Özellikle TR-71 Bölgesi; Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Karaman ve Niğde illerinden oluşan yüksek başarılı bölge olarak bilinmektedir. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu bilgileri sizler aracılığıyla tüm Niğde halkıyla paylaşmayı bir borç biliyorum. Siz değerli basın mensuplarına da bu davetimize icabet edip bu kahvaltıya katıldığınız için çok teşekkür ediyorum" - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement