Milli Eğitim Müdüründen Velilere 'Çocuk Yapın' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Müdüründen Velilere 'Çocuk Yapın' Uyarısı

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, karne töreninde öğrenci sayısının azaldığına dikkat çekerek, velilere, "Öğrenci azaldı, çocuk yapın" uyarısında bulundu.

23.01.2015 15:59  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, karne töreninde öğrenci sayısının azaldığına dikkat çekerek, velilere, "Öğrenci azaldı, çocuk yapın" uyarısında bulundu. Doğan, öğretmenlerinin yarı yıl tatili için ödev verdiği öğrencilere de seslenerek, "Ödev falan yok. Çocuklar öğretmenlerin tatil için verdiği ödevi yapmayacak Adı üstünde, bunun adı tatil" ifadesini kullandı.

Fethiye'de 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminde, 25 bin 299 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, velilere 'Çocuk yapın' uyarısında bulundu. Doğan, "Her yıl 200 öğrenci azalırsa, gelecek yıllarda dükkanlarımız olan okullar kapanır, biz de işsiz kalırız. Fethiye de çocuksuz kalır. Öncelikle kendimden başlayarak, milletçe çocuklarımızın sayısını arttırmamız lazım" dedi.

Ayrıca öğretmenlerin öğrencilere ödev vermemesi konusunda da uyarılarda bulunan Doğan, "2014-2015 eğitim öğretim döneminin başlamasından bu yana, çocuklarımız 4 aylık süreç boyunca okula geldiler ve yoruldular. Artık 15 gün boyunca dinlenmeleri gerek. Duyduğuma göre bazı öğretmenler çocuklarımıza ödev veriyormuş evde yapmaları için. Ödev falan yok. Çocuklar öğretmenlerin tatil için verdiği ödevi yapmayacak Sadece isterlerse ara ara roman, hikaye türü kitaplar okuyacaklar. Adı üstünde, bunun adı tatil. Çocuklar 15 günlük tatil diliminde ders dışında başka işlerle meşgul olacak ve dinlenecekler. En çok anne ve babaları ile özlem giderecek. Anne ve babalar çocukları ile ilgilenerek, çocukların ilerleyen günlerdeki okul hayatında daha başarılı olmasına öncülük yapmış olacaklardır" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Müdüründen Velilere 'Çocuk Yapın' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SelArs: Hocam sınıflar onun için mi 45 öğrencinin üzerinde oluyor hala. . . Bir çocuk yapmışken sınıflar bu kadar kalabalık;2 ya da 3 çocuk yapsak sınıflar kaçar kişi olacak hiç düşündünüz mü?60 öğrencinin üzerinde olur artık. . . 1 0 Yanıtla
  • görüş: Önce var olan çocuklara adam gibi eğitim verin. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement