Milli Futbolcu Özek'in Ay Yıldızlı Formayla İlk Gol Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Milli Futbolcu Özek'in Ay Yıldızlı Formayla İlk Gol Heyecanı

Sağ kanat oyuncusu Özek: "Kosova maçının ikinci dakikasında attığım gol, hayatımda önemli yer tutacak"

23.05.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabüksporlu milli futbolcu Ahmet İlhan Özek, ay yıldızlı formayı ikinci kez giydiği Kosova ile yapılan özel maçta ilk golünü atmanın heyecanını yaşıyor.

Futbola Aydınspor'un altyapısında başlayan, Bozüyükspor ile Manisaspor'da oynayan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Özek, geçen sezon Kardemir Karabükspor'a 3 yıllığına imza atarak kariyerinde yeni sayfa açtı.

Kırmızı-mavili takımın formasıyla adından söz ettiren Özek, dönemin A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçın aday kadrosuna çağrıldı.

Karşılaşmada Sercan Sararer'in yerine oyuna giren Özek, bu maçta ilk kez ay yıldızlı formayı giydi.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından, Avrupa ve Amerika'da 3 Haziran'a kadar sürecek hazırlık kampına çağrılan Özek, iki gün önce Kosova ile yapılan özel maçta ilk golünü atmanın sevincini yaşıyor.

"Takımda aile havası var"

Ahmet İlhan Özek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli formayla ülkesini en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

Milli formayla ayrı heyecan yaşadıklarını anlatan Özek, "Kadroya çağrıldığım zaman büyük heyecan yaşadım. Kosova ila oynanan maçta ilk golümü atmam heyecanımı ikiye katladı. Kosova maçının ikinci dakikasında attığım gol, hayatımda önemli yer tutacak. Takımda aile havası var. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Türk futbolunun dünyada hatırı sayılır konumda olduğunu aktaran Özek, "Hem takımımda hem de milli takımda bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle bana güvenen Tolunay Kafkas ve Fatih Terim hocalarıma teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkartmayacağım" ifadesini kullandı.

Özek, milli takımın iyi yolda olduğunu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'da olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Futbolcu Özek'in Ay Yıldızlı Formayla İlk Gol Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement