Milli Güreşçiden Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Güreşçiden Başkan Şahin'e Ziyaret

Milli Güreşçiden Başkan Şahin\'e Ziyaret

Manisa Akhisar Spor Kulübü’nde güreşen ve 2014 yılında Polonya’da yapılan Gençler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 74 kiloda Avrupa 3.‘sü, Hırvatistan’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda ise Dünya Şampiyonu olan Bafralı Furkan Bayrak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

21.07.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Akhisar Spor Kulübü'nde güreşen ve 2014 yılında Polonya'da yapılan Gençler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda Avrupa 3.'sü, Hırvatistan'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda ise Dünya Şampiyonu olan Bafralı Furkan Bayrak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2015 yılında İstanbul'da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olarak kürsüye çıkan ve başarıları ile ülkemizi sevindiren Furkan Bayrak, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Başkan Şahin Furkan Bayrak'a lira taktı ve kutladı. Başkan Şahin yaptığı açıklamada, "Öncelikle Furkan Bayrak kardeşimi tebrik ediyorum. Furkan Bayrak'ı yetiştiren hocalarına, Manisa Akhisar Kulübü başkan ve yönetimine, Akhisar Belediye Başkanımıza, başkan yardımcısına, ailesine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Furkan Bayrak ise, "Bafra'nın bir evladı olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyorum. Belediye Başkanımız Zihni Şahin'e teşekkür ediyorum. Güreş hayatımı Manisa Akhisar Spor Kulübü'nde devam ettiriyorum. Öncelikle kulübüme, beni yetiştiren hocalarım Yücel Ünsal, İsmail Göze Süleyman Güngör'e, Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı ve başkan yardımcımız Latif Çakmak, kulübümüzün başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. 2015 yılı içinde Brezilya'da Dünya Şampiyonası yapılacak inşallah orada da ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Tüm Bafralı büyüklerimden dualarını bekliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Güreşçiden Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement