Milli Güreşçiler ABD'ye Gitti - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçiler ABD'ye Gitti

Milli Güreşçiler ABD\'ye Gitti

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Las Vegas’ta 7-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası için ABD’ye gitti.

01.09.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Las Vegas'ta 7-12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası için ABD'ye gitti.

Öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) uçan kafilede milli güreşçi Rıza Kayaalp ve teknik direktör Salih Bora basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAYAALP: "OLİMPİYAT VİZESİ ALMAK İSTİYORUZ"

Dünya şampiyonasının kendileri için önemini vurgulayan Dünya Şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp, "Burada olimpiyat vizesi alınacak. Kendi performansımı iyi buluyorum. 5 yıldır dünya şampiyonasında madalya aldım. Son 3'ünde ise final oynadım. İstikrarlı bir spor hayatım var. Bu çok çalışmaya bağlı. İşime önem veriyorum. İnşallah bu şampiyonada iyi işler yapıp alabildiğimiz kadar olimpiyat vizesini almak istiyoruz" diye konuştu.

BORA: "BAZI SIKLETLERDE MADALYA ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora ise zor bir şampiyona ile karşı karşıya olduklarını ifade ederek, "Bu şampiyona, olimpiyatlar öncesindeki en sıkı şampiyona ve en zor olanı. Durumumuz iyi. Özellikle bazı sıkletlerde madalyalar alacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Güreşçiler ABD'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement