Milli Güreşçiler Polonya Yolcusu - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçiler Polonya Yolcusu

Milli Güreşçiler Polonya Yolcusu

Mindere çıktıkları uluslararası platformların tümünde rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayan Serbest Stil A Milli Takımı güreşçileri, bu hafta sonu Polonya’da İstiklal Marşı'nı okutmak için ter dökecekler.

31.07.2014 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mindere çıktıkları uluslararası platformların tümünde rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayan Serbest Stil A Milli Takımı güreşçileri, bu hafta sonu Polonya'da İstiklal Marşı'nı okutmak için ter dökecekler.

Eylül ayında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren A Milli Serbest Güreş Takımı, güçlü ülkelerin katılım sağladığı ve prova niteliği taşıyan özel turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor.

2-3 Ağustos 2014 tarihlerinde Polonya'nın Katoviçe kentinde organize edilecek 23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'nda güreşecek 9 milli sporcu, 61-65-86-98 kilolarında kürsüde yer alabilmek için performans sergileyecek.

Tecrübeli antrenörler Abdullah Çakmar ve Efrahim Kahraman yönetiminde Polonya'da madalya mücadelesi verecek milli mayolara güveninin tam olduğunu söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, elde edilecek başarıların Dünya Şampiyonası öncesinde moral ve motivasyon açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.

23. Uluslararası Waclaw Ziolkowski Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcular ve sikletleri şu şekilde:

"Münir Recep Aktaş (61), Recep Topal (61), Mustafa Kaya (65), Servet Coşkun (65), Ayhan Sucu (86), Ahmet Bilici (86), Fatih Yaşarlı (98), Ali Bönceoğlu (98), İbrahim Bölükbaşı (98)." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Güreşçiler Polonya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement