Milli İttifak Vekil Adaylarını Didim'de Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Milli İttifak Vekil Adaylarını Didim'de Tanıttı

Milli İttifak Vekil Adaylarını Didim\'de Tanıttı

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran Seçimleri için bir araya gelip kurduğu Milli İttifak’ın Aydın Milletvekili adayları Didim’de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

09.05.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran Seçimleri için bir araya gelip kurduğu Milli İttifak'ın Aydın Milletvekili adayları Didim'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bugün saat 10: 00'da Sevgi Lokantasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe, SP Aydın İl Başkanı Ali Söğüt, SP Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen, BBP Didim İlçe Başkanı Varol Kurt, Milli İttifak Aydın Milletvekili adayları Mehmet Yetere, Şerafettin Akyüz, Ali İhsan Yılmaz, Mustafa Gül, Akman Güler, Süleyman Ateş ve Rıza Ekşi ve partililer katıldı.

Kahvaltıda ilk konuşan SP Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür etti. BBP İl Başkanı Ertan Gökçe ise Didim'de esnaf ve pazaryeri ziyaretleri yapacaklarını ve adaylarını tanıtacaklarını belirterek "Kendimizi tanıtmak için buradayız." dedi.

SP İl Başkanı Ali Söğüt Türkiye'nin çatışma ve bölünme süreci içerisinde olduğunu belirterek "Ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için biz sokaktayız. 13 yıldır oyları alan bir parti var ama halka ne verdiniz bu sürede; Seçim çare aramaktır, iyi idare edeni bulmaktır. Biz iki parti birleştik ve ülkemizi yönetmeye talibiz. Seçime gidiyoruz toplumu germemek lazım. Bizler kardeşlik barış dilini kullanacağız ve toplumu kucaklayacağız. Yaşanılası bir Türkiye için buradayız." dedi.

Milli İttifak Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Yeter ise seçim satına girdiklerini belirterek "Bu süreçte Türkiye'nin sıkıntıları konuşulmuyor. Ancak birbirlerine veryansın ediyorlar. Her seçim döneminde kamplaşma ve kutuplaşma ortamı yaratılıyor. Suni gündemler oluşturuluyor" dedi.

Konuşmaların ardından Milli İttifak adayları daha sonra İlçe merkezinde esnafları gezdi; Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaretlerde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli İttifak Vekil Adaylarını Didim'de Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement