Milli Maçın Ardından - Nuri Şahin - Mehmet Topal - Emre Mor - Son Dakika
Spor

Milli Maçın Ardından - Nuri Şahin - Mehmet Topal - Emre Mor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Milli futbolcu Nuri Şahin'in açıklamaları Mehmet Topal'ın açıklamaları Emre Mor'un açıklamaları Milli maçın ardından Milli futbolcu Nuri Şahin: "Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu.

30.05.2016 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Milli futbolcu Nuri Şahin'in açıklamaları

Mehmet Topal'ın açıklamaları

Emre Mor'un açıklamaları Milli maçın ardından

Milli futbolcu Nuri Şahin:

"Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. EURO 2016 yolunda her maçı kazanmak önemli. Biz bitti demeden bitmiyor"

Mehmet Topal:

"Golü daha erken bulsaydık oyunumuz daha üst seviyeye çekebilirdik ama sonuçta kazandık. Avrupa Şampiyonası öncesinde moral oldu"

Emre Mor:

"Fatih hocamla maçtan sonra kısa bir konuşmamız oldu. Beni tebrik etti. Çok güzel bir ortam vardı"

A Milli Takım'ın deneyimli oyuncusu Nuri Şahin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında yaptıkları Karadağ karşılaşmasının iyi bir sınav olduğunu söyledi.

Antalya Stadı'nda yapılan ve Mehmet Topal'ın son dakika golüyle 1-0 kazandıkları maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Nuri, "Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. EURO 2016 yolunda her maçı kazanmak önemli. Çok pozisyon yakaladık. Daha erken golü bulabilirdik ama biz bitti demeden bitmiyor." diye konuştu.

Aday kadronun 31'den 23'e düşürüleceğinin hatırlatılması üzerine Nuri, "Karar hocamızın. Bizim görevimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak. Gerisi hocamıza kalmış. Buraya gelmek, her futbolcu için önemli. Her oyuncu o tecrübeyi edinmek ister." ifadelerini kullandı.

Emre Mor'un performansını değerlendiren Nuri Şahin, "Genç ve yetenekli bir arkadaşımız. Tüm Türkiye gördü. Emre'yi uzun zamandır tanıyorum. Yolu açık olsun. İnşallah Türk futboluna yıllar boyu hizmet eder." şeklinde görüş belirti.

Mehmet Topal: "İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum"

Son dakikadaki golü atan Mehmet Topal, iyi bir maç çıkardıklarını kaydetti.

Deneyimli orta saha oyuncusu, takım arkadaşlarını tebrik ederek, "İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Pozisyonlar da bulduk. Golü daha erken bulsaydık oyunumuz daha üst seviyeye çekebilirdik ama sonuçta kazandık. Avrupa Şampiyonası öncesinde moral oldu." şeklinde konuştu.

Savunmada oynadığının hatırlatılması üzerine Mehmet Topal, "Nerede görev verilirse orada elimden geleni yapıyorum. Bu takım arkadaşlarım için de geçerli. Kim nerede oynarsa oynasın elinden geleni yapmak zorunda. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi de bir ortam var. İnşallah bunu Avrupa Şampiyonası'nda da sürdürürüz." dedi.

İkinci yarıda dahil olduğu maçtaki performansıyla beğeni toplayan Emre Mor ise, "Fatih hocamla maçtan sonra kısa bir konuşmamız oldu. Beni tebrik etti. Çok güzel bir ortam vardı. Çok iyi bir insan. Avrupa Şampiyonası'na gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Gidersem de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağım." açıklamasında bulundu.

Milli Maçın Ardından - Nuri Şahin - Mehmet Topal - Emre Mor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Maçın Ardından - Nuri Şahin - Mehmet Topal - Emre Mor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement