Milli motosikletçi Sofuoğlu, polis timleriyle gösteri yaptı - - Son Dakika
Güncel

Milli motosikletçi Sofuoğlu, polis timleriyle gösteri yaptı -

Milli motosikletçi Sofuoğlu, polis timleriyle gösteri yaptı -

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, motosikletli polis timleri temel eğitim kursunu tamamlayan emniyet çalışanlarıyla gösteri yaptı.

09.07.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, motosikletli polis timleri temel eğitim kursunu tamamlayan emniyet çalışanlarıyla gösteri yaptı.

Valilik önündeki 201. Cadde'de düzenlenen törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, emniyet teşkilatının huzur ve güven ortamının muhafaza edilmesi için günün her saati görev yaptığını söyledi.

Emniyet ve jandarma teşkilatının ihtiyaç duydukları araç ve gereçler sağlandığında daha iyi hizmet vereceğini vurgulayan Coş, "Sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımızın elde ettikleri bilgi ve beceri sayesinde inşallah güvenlik hizmetlerimiz daha etkin hale gelecektir" diye konuştu.

Kolluk kuvvetlerinin kanun ve nizam hakimiyetinin sağlanması için görevlerini başarıyla sürdürdüğünü anlatan Coş, şöyle devam etti:

"Güvenlik hizmetlerinin eksik olmasının diğer hizmetleri de olumsuz etkileyeceğinin bilincindeyiz. Bundan dolayı güvenlik kuvvetlerimiz can ve mal emniyetinin korunması konusunda çalışmalarını her geçen gün arttırarak daha büyük başarılara imza atacak. Son zamanlarda kamuoyu gündemini meşgul eden uyuşturucu ve satıcılarıyla mücadele konusunda da üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalışarak, güzel hizmetler ortaya koyacaklardır."

- İl Emniyet Müdürü Babadağı

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı da güvenliğin sağlanmasında emniyet birimlerine büyük görev ve sorumluluk düştüğünü dile getirdi.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, olay yerine daha hızlı ulaşmak amacıyla 20 Mayıs-26 Haziran'da motosikletli polis timlerine yönelik eğitim programı düzenlediklerini belirten Babadağı, kursu başarıyla tamamlayan 10 personelle daha da güçlendiklerini kaydetti.

Vali Coş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha sonra polislere sertifikalarını verdi.

Törene katılan milli motosikletçi Sofuoğlu ve motorize ekiplerin gösterisi, büyük ilgi gördü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli motosikletçi Sofuoğlu, polis timleriyle gösteri yaptı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement