Milli Park Sahasında Avlanan 5 Suriyeli Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Milli Park Sahasında Avlanan 5 Suriyeli Yakalandı

Kayseri’de bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkında jandarma ve Milli Parklar Doğa Koruma Şubesi personelleri ile birlikte yapılan çalışmada, kaçak avlanan 5 Suriyeli yakalandı.

07.10.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkında jandarma ve Milli Parklar Doğa Koruma Şubesi personelleri ile birlikte yapılan çalışmada, kaçak avlanan 5 Suriyeli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Yeşilhisar ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kayseri Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Personeli ile birlikte kaçak avcılığın önlenmesi ile ilgili olarak çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yapılan çalışmalarda iki araçta 5 Suriye uyruklu şahsın gözaltına alındığı, araçlarda yapılan aramalarda, 9 adet yabani güvercin, 85 adet şahin gözlüğü, 15 adet şahin tuzağı, 5 adet şahin sarmak için hazırlanmış bez parçası ve bir adet dürbün ele geçirildiği bildirildi.

Güvercinlerin doğaya bırakıldığını kaydeden yetkililer, iki aracın kamuya geçirildiğini ve 5 Suriyeli hakkında idari yaptırım uygulandığını bildirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Park Sahasında Avlanan 5 Suriyeli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement