Milli Piyango 19 Şubat Çekilişi Tosya'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Milli Piyango 19 Şubat Çekilişi Tosya'da Yapıldı

Milli Piyango 19 Şubat Çekilişi Tosya\'da Yapıldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Saat 19.00’ da başlayan çekiliş Tosya Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

20.02.2014 02:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Saat 19.00' da başlayan çekiliş Tosya Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Çekilişe Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola, Belediye Meclis Üyeleri, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak amorti çekilişi yapıldı. Amorti çekilişleri Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer ve Kasderfed Dernek Başkanı Hasan Şen tarafından yapıldı. Amorti ikramiyeleri son rakamı 4 ve 6 olan biletlere isabet etti.

Amorti ikramiye çekişinden sonra 19 Şubat Milli Piyango büyük ikramiyenin çekilişine geçildi. Büyük ikramiye Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz tarafından çekildi. 2 milyon TL lik büyük ikramiye 372790 numaralı Lülebulgaz, Ankara, Balıkesir ve İstanbul'da satılan çeyrek biletlere isabet etti.

200 bin TL lik ikinci büyük ikramiyenin çekilişi Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından yapıldı. İkinci büyük ikramiye 114448 numaralı bilete isabet etti. Çekilişin ardından konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Milli Piyango Genel Müdürü Sayın Recep Biçer Kastamonulu bir hemşerimiz o bakımdan bugün burada 19 Şubat 2014 Milli Piyango çekilişi gerçekleştiriliyor. Tabi siz değerli Tosyalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Sanki bir bahar akşamı gibi bu kış gününde bu salonu doldurdunuz bizleri yalnız bırakmadınız aramızda yine çok kısa süre zaman sonra gerçekleştireceğimiz mahalli seçimlerde belediye başkan adaylarımız var. Ben Sayın Mola'yı gördüm ama Sayın Börekçi, Sayın Bilgili, Sayın Torun yok ama Sayın Mustafa Mola da aramızda ben bütün adaylara kuvvetli bir alkış istirham ediyorum. Çok teşekkür ediyorum. İkramiyen kazanan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bilet çekilişlerinin ardından televizyon çekilişine geçildi. Vatandaşlara dağıtılan broşürlerden toplam 5 şanslı kişi televizyon sahibi oldu.

Çekilişin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Kazım Şahin Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer'e takdim edilmek üzere Çekilişler Daire Başkanı Ekrem Gürsoy'a plaket verdi.

Gecede sanatçılar Safiye Aydoğan, Aysun Kaya ve Coşkun Sabah sahne aldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ilçemizde gerçekleştirilen 19 Şubat çekilişinde sahne alan sanatçı Coşkun Sabah Tosyalıları coşturdu.

2 milyon TL büyük ikramiye çekilişinin ardından Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi tarafından halk oyunları ve Tosya'nın yöresel oyunları sergilendi. Sanatçılardan ve Milli Piyango İdaresi yetkililerinden beğeni toplayan halk oyunları ekibi izleyicilerden de büyük alkış aldı.

İlk olarak sahneye sanatçı Safiye Aydoğan çıktı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden izleyiciler zaman zaman tempo tuttu.

Sahneye ikinci olarak çıkan Mısır asıllı sanatçı Aysun Kaya izleyicileri coşturdu. Aysun Kaya'nın performansıyla yerinde duramayan halk oyunları ekibi halay çekmeye başladı. Sahneye davet edilen ekip halaya sahnede devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde alkışlar arasında Coşkun Sabah çıktı. 'Aşığım Sana' isimli şarkısıyla sahneye çıkan yılların sanatçısı Coşkun Sabah, salondaki izleyicilerin alkışlarına teşekkür ederek yere indi. Burada kuvvetli alkış alan sanatçı izleyicilerin sevdiği şarkıları seslendirdi. Yoğun istek alan sanatçı Coşkun Sabah Tosyalı sevenleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Sanatçıya şarkılarında eşlik eden izleyiciler Milli Piyango çekilişinde eğlencenin tadını çıkardı.

Gecenin sonunda sanatçılara çiçek takdim eden Belediye Başkanı Kazım Şahin ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattıkları için teşekkür ederek Tosya Pirinci hediye etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Piyango 19 Şubat Çekilişi Tosya'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
    09 Nis Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

    Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin düzenlediği hava saldırısında Maghazi Belediye Başkanı Hatem el-Ghamri ve 4 kişi hayatını kaybetti. Uluslararası topluma İsrail'e yönelik insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı soruşturma açılması çağrısı yapıldı.

  • AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı
    09 Nis AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı

    AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Kürt seçmenin tercihlerini ve AK Parti'nin durumunu değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin, AK Parti ve DEM gibi partilere oy vererek, marjinal sokak siyasetinden kurtulup siyasetin merkezinde söz sahibi olmak istediğini belirtti.

  • Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı
    09 Nis Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Bugün öğle saatlerinden itibaren artarak akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

  • SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
    09 Nis SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

    Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Sarıbıyık, bayramın manevi atmosferine vurgu yaparak, Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan zulümlere dikkat çekti. Keleş ise bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi gerektiğini belirtti.

  • Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    09 Nis Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler başkanlığında, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yeni dönem meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, belediye daire müdürleri, basın mensupları ve Burhaniyeliler toplantıya katıldı. Toplantıda meclis başkan vekilleri, meclis katipleri ve encümen üyeleri seçildi. Ayrıca komisyon üyeleri belirlendi ve 2023 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.

  • Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi
    09 Nis Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi

    31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Pazaryeri Belediye Meclisi ilk kez toplandı. Toplantıda encümen üyeleri, başkan vekili ve plan bütçe komisyonu belirlendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yeni dönemin Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını temenni etti.

  • TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı
    09 Nis TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı

    Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından tescil edilen coğrafi işaretli ürün sayısı geçen yıl sonunda 1512 olurken, Gaziantep ürünü tescillenen iller sıralaması, Hatay da en fazla coğrafi işaret başvurusu yapan iller arasında ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin coğrafi işaret tescilli ürün sayısı 2023 sonu itibarıyla 1512 oldu. Kuruma geçen yıl 371 ürün için başvuru yapıldı ve bunlardan 209'u coğrafi işaret tescili aldı.

  • Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu
    09 Nis Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu

    Akyazı Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı'nın güzelleştirilmesi ve değer katılması için çalışacaklarını belirtti.

  • Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor
    09 Nis Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor

    Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde halk, Türkiye'nin çabalarıyla sağlanan huzur ve güven ortamında beşinci Ramazan Bayramı'na girecek. Buna rağmen ekonomik zorluklar yaşayan halk, pazarda alışveriş yaparak bayrama hazırlanıyor.

  • Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    09 Nis Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Zeytinburnu'nun 5 yıllık yeni yönetiminde söz sahibi olacak belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı
    09 Nis Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, atla safari yaparak gelen Ceylan Kırca ve Sümmani Yılmaz tarafından beklenmedik bir ziyaretçi grubuyla karşılaştı. Başkan ve vatandaşlar bu ilginç ziyaret karşısında hayrete düştü.

  • Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi
    09 Nis Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi

    Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşayanlar, 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulmasını izlemek için sahillere ve Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi'nin kampüsüne akın etti. Tutulma, Meksika'nın kuzeyindeki bazı şehirlerde net şekilde izlendi. Meksikalılar ve turistler, tarihi anlara tanıklık etmek için tutulmanın görüldüğü kentlere akın etti.


Advertisement