Milli Piyango'nun 9 Mart Çekilişi, Ordu'nun Çaybaşı İlçesinde Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Milli Piyango'nun 9 Mart Çekilişi, Ordu'nun Çaybaşı İlçesinde Yapılacak

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Milli Piyango’nun 9 Mart 2015 tarihli çekilişinin Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde yapılacağını bildirdi.

08.02.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Milli Piyango'nun 9 Mart 2015 tarihli çekilişinin Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde yapılacağını bildirdi.

Vali Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, Ordu'nun turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak amacıyla başlatmış olduğu tanıtım faaliyetleri ve etkinliklerine bir yenisini eklendiğini belirtti.

Milli Piyango İdaresi ile yapmış olduğu görüşmeler ve yazışmalar sonucunda, Milli Piyango'nun 9 Mart 2015 tarihli çekilişinin Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde yapılmasını sağladıklarını vurgulayan Balkanlıoğlu, bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ordu'nun yüksek bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Balkanlıoğlu, şöyle devam etti:

" Karadeniz, ülkemizin en güzel bölgesidir. Ordu da Karadeniz'in en güzel şehridir ancak Karadeniz denilince akla Trabzon, Rize illeri gelmekte. Uzungöl, Ayder Yaylası gelmekte. Oysa Ordu'da Uzungöl'den, Ayder'den daha güzel, daha bakir göller, yaylalar, şelaleler, dereler, tabiat güzellikleri var. Gelişmekte olan bir ekoturizm var. Doğa sporlarının her çeşidinin rahatlıkla yapılabileceği mekanlar var. Ordu'da insanların huzur ve gönül rahatlığı içerisinde tatillerini geçirebileceği, eğlenebileceği ve her türlü aktiviteye yapabileceği imkanlar, fırsatlar var. Tek eksiklik, bunların yeterince tanıtılamamasıdır."

"Biz, sahip olduğumuz turizm potansiyelimizi ortaya çıkarıp, en etkin bir şekilde tanıtmanın çabası ve gayreti içindeyiz" ifadesini kullanan Vali Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Bunun için de her fırsatı değerlendirip, her mecrayı kullanmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de çok mütevazı bütçemizle en etkin, dikkat çekici, ses getirici tanıtım faaliyeti yürütüyoruz. Ulusal bazda yayın yapan televizyon kanallarını Ordu'ya davet ederek, program çekimlerinin Ordu'nun farklı yerlerinde, yörelerinde yapılmasını sağlıyoruz. Okuyucu kesimi çok olan prestijli dergilerde Ordu'ya yer verilmesini sağlıyoruz. Milli Piyango gibi takipçisi ve ilgilisi çok olan bir kurumun hem biletinde yer almak hem de bir çekilişinin Ordu'da yapılacak olması önemli bir tanıtım fırsatıdır. Biz, sürdürmekte olduğumuz bu tanıtım atağımızla Ordu'da önemli ölçüde turizm hareketliliği sağlayacağımızı ümit ediyorum. Bunun meyvelerini ise önümüzdeki yaz sezonundan itibaren alacağız kanaatindeyim." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Piyango'nun 9 Mart Çekilişi, Ordu'nun Çaybaşı İlçesinde Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement