Milli Satrançcılara Muratpaşa'dan Ödül - Son Dakika
Yerel

Milli Satrançcılara Muratpaşa'dan Ödül

Milli Satrançcılara Muratpaşa\'dan Ödül

Muratpaşa Belediye Meclisi Satranç Milli Takım oyuncuları Melih Yurtseven, Alperen Akdoğan ve Çağatay Burcu’ya 1000’er TL ödül verilmesini kararlaştırdı.

04.09.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Meclisi Satranç Milli Takım oyuncuları Melih Yurtseven, Alperen Akdoğan ve Çağatay Burcu'ya 1000'er TL ödül verilmesini kararlaştırdı.

Belediye Meclisi'nin 1 Ağustos'ta karma komisyona havale ettiği ödül maddesi, komisyondan gelen rapor sonrası geçtiğimiz gün oybirliğiyle kabul edildi. Çallı Spor Kulübü oyuncusu Melih Yurtseven ve Çağatay Burcu ile THY Spor kulübü oyuncusu Alperen Akdoğan Eylül ayı meclisinde yapılan görüşmede salonda kupalarıyla birlikte yer aldılar.

Satranç oyuncularını başarılarından dolayı kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Başarılı olan sporcularımızı ödüllendirdik. Milli takımdaki başarılarının artmasını ümit ediyoruz. Amatör kulüplerimize malzeme ve maddi yardımlarımız sürecek" dedi.

Satranç İl Temsilcisi Osman Akdoğan, "Oyuncularımızın ödüllendirilmesi başarılarına katkı sağlayacaktır. Katkılarından dolayı Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Satrançcılara Muratpaşa'dan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement