Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: "Bizim Siyasetimiz Hizmet Siyasetidir" - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: "Bizim Siyasetimiz Hizmet Siyasetidir"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: "Bizim Siyasetimiz Hizmet Siyasetidir"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, siyasetlerinin hizmet siyaseti olduğunu, hiçbir zaman kavga etmeyi, kavga için bahane çıkarmayı veya yapılmış olanı yıkmayı düşünmediklerini söyledi.

03.08.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, siyasetlerinin hizmet siyaseti olduğunu, hiçbir zaman kavga etmeyi, kavga için bahane çıkarmayı veya yapılmış olanı yıkmayı düşünmediklerini söyledi.

Sivas'taki temaslarını sürdüren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Koyuncu köyünde düzenlenen 12'nci İlbeyli Yörük Türkleri Kurultayı'na katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programa Sivas Valisi Alim Barut, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Belediye Başkanı Sami Aydın, Jandarma Alay Komutanı Okşin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da katıldı.

Kurultayda konuşan Bakan Yılmaz güçlü bir devlet ve zengin bir millet için çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, "Devletimizi güçlü kılacağız, halkımızı refah içinde zengin kılacağız bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmanın sonucunda yeni Türkiye'ye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Yeni Türkiye nedir? Yeni Türkiye devleti güçlü olan, milleti zengin olan, refah içinde olan Türkiye'dir. Yeni Türkiye her bir ferdin kendisini bu ülkenin eşit vatandaşı olarak hissettiği, bu ülkenin kalkınması için, bu ülkenin ortak idealleri için yüreğini ortaya koyduğu Türkiye yeni Türkiye'dir. İnsanımız her şeyden önde gelir çünkü eşrefi mahlukattır en temel değerdir. Güçlü bir devlet vatandaşını kendini güvencede hissettiği, mutlu ve gelecekten de umutlu olduğu bir Türkiye'dir. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir hiçbir zaman kavga etmeyi, kavga için bahane çıkarmayı veya yapılmış olanı yıkmayı düşünmedik. Her zaman taş üstüne taş koymayı amaç edindik çünkü yaparsanız bir eser ortaya koyarsınız, yıkarsanız ortaya bir eser koymanız mümkün değil yapılmış olanı da ortadan kaldırmış olursunuz. Milletten aldığımız yetki ve gücü millete hizmet olarak kullanmaktayız. Yeni Türkiye devletiyle, milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye'dir. Yeni Türkiye büyümüş kalkınmış güçlü Türkiye'dir. Yeni Türkiye daha da çoğullaşan, farklılaşan, toplumu kucaklayan Türkiye'dir. Yeni Türkiye toplumsal refahı büyük ekonomiyi, siyasi istikrarı ve ileri demokrasi üzerinden yönetilen Türkiye'dir. Yeni Türkiye her insanın vatandaşı olmakla gurur duyacağı Türkiye'dir. Yeni Türkiye bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider Türkiye olacaktır. İnşallah yeni Türkiye hem dünyanın markası olacaktır, hem cazibe merkezi olacaktır. Yeni Türkiye bütün farklılıklarıyla birbirini seven, birbirine kenetlenmiş, kendine güvenen, özgür, sorumlu, erdemli insanlarla yeniden dünyanın medeniyet merkezi olduğu Türkiye'dir. Yeni Türkiye büyük ve öncü Türkiye olacaktır ama bu yeni Türkiye'yi hep beraber sizlerle kuracağız" dedi.

Programda İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Acıöz, Bakan Yılmaz'a plaket takdim etti.

Bakan Yılmaz programın ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz: 'Bizim Siyasetimiz Hizmet Siyasetidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement