Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas\'ta

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen konser programına ve Lokantacı Odası tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

07.07.2014 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen konser programına ve Lokantacı Odası tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Sivas Belediyesi tarafından Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde düzenlenen konser programına katılan Bakan Yılmaz'a programda Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın eşlik etti. Sanatçı Ender Doğan tarafından seslendiren ilahileri dinleyen Yılmaz, konser sonunda Doğan'a çiçek takdim etti.

Ramazan ayının bereket ayı olduğunu söyleyen Bakan Yılmaz; "İnşallah bu Ramazan dayanışma ayı inşallah tüm hemşerilerimi zengin, fakir demeden kendi komşusuna mutlaka bu Ramazan'ın bereket ayı olduğunu, dayanışma ayı olduğunu göstermesi gerekir. Peygamberimiz diyor ki ' Bir hurma dahi olsa yarısını komşunuzla paylaşın' ben Sivaslı kardeşlerimin zengindir, fakirdir onun buna ihtiyacı vardır, yoktur demeden bir hurma, bir şeker, bir su, bir tas çorbayı dahi paylaşmasını istiyorum. Eğer inşallah biz buna sahip olduğumuz komşumuzla, kardeşimizle, mahallelimizle, aynı köyde oturduğumuz köylümüzle, aynı ilçede oturduğumuz ilçemizle ve ilimizdeki kardeşlerimizle paylaşırsak inşallah birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmiş oluruz. Bir oluruz, iri oluruz ve diri oluruz ve geleceğe olan umutlarımızı artırırız. 2023 hedeflerimiz var 2023 hedeflerimize bir olursak, beraber olursak, kardeşliğimizi güçlendirirsek ulaşabileceğimizi biliyoruz" dedi.

Bakan Yılmaz, Sivas Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan sokağını ziyaret ederek stantları gezdi.

Yılmaz, daha sonra Sivas Lokantacılar Odası'nın Paşabahçe Kütük Ev'de düzenlediği sahur programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, ramazanın dayanışma ve yardım ayı olduğunu belirtti.

Ramazan'da herkesin kimsesizlere sahip çıkması gerektiğini dile getiren Yılmaz, Sivaslıların bunu yapacağına inandığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Yılmaz, "Benden de, milletvekili arkadaşlarımın da çok desteği kim hak ediyor derseniz o Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan ile hem Viyana'ya hem Paris'e gittiğini aktaran Yılmaz, "Oradaki Türk kardeşlerimiz, 'biz Türkiye ile gurur duyuyoruz' diyorlar" ifadesini kullandı.

Hükümetin bu millete öz güven verdiğini aktaran Yılmaz, iktidarın kendi insanının değerini bildiğini söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement