Milli Savunma Bakanı Yılmaz - - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yılmaz -

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım" dedi.

14.03.2014 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım" dedi.

Partisinin bir düğün salonunda düzenlediği yerel seçim toplantısına katılen Yılmaz, yerel seçimlerin önemine değinerek, Sivas'ın kendilerine güvendiğini ve bu seçimde de o güveni yerine getireceklerini belirtti.

Seçimlere 15 gün kaldığına değinen Yılmaz, bugüne kadar çalıştıklarını, 15 gün daha çalıştıkları takdirde menzile ulaşacaklarını söyledi. Yılmaz, Türkiye için ekip olarak aşkla çalıştıklarını, durmadan yorulmadan da çalışacaklarını vurgulayarak, "Vaktimiz az, yapacak işlerimiz çok. Bu milletin güveni ve duaları bizimle. Bizim onların güvenini boşa çıkarmamamız lazım. Türkiye'nin geleceği için 15 gün daha var gücümüzle çalışacağız. AK Parti hizmet kervanına Sivas'ın da katılacağına ümitvarım. Çalışırsak, gayret gösterirsek Allah çalışanın emeğini verir" diye konuştu.

Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin yerel seçim olmaktan çıktığını, Türkiye'nin birçok ili ve ilçesini gezdiklerini belirterek, "Nerede surdan bir gedik açılmışsa 10 tane vatandaşım o gediği kapatmak için var gücüyle çalışıyor. Bu, Digor'da da Iğdır'da da Sarıkamış'ta da Kağızman'da da böyle. İnşallah Sivas'ta da surdan gedik açanlara kimse fırsat vermeden, 30 Mart akşamı yüzümüzün akıyla Sivaslıya emaneti teslim edeceğiz" ifadesini kullandı.

Programda partililer Yılmaz'a yoğun ilgi göstererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yılmaz - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement