Bakan Yılmaz İşgal Haberlerini Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz İşgal Haberlerini Yalanladı

Bakan Yılmaz İşgal Haberlerini Yalanladı

Sivas Valisi Alim Barut'u makamında ziyaret eden Yılmaz, adaların işgal edildiği iddiasını yalanladı.

11.08.2014 14:12  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki iki adayı işgal ettiği iddialarına ilişkin, "Mümkünatı var mı? Doğru değildir. Hiç öyle bir durum yoktur" dedi.

Sivas Valisi Alim Barut'u makamında ziyaret eden Yılmaz, "Dün tarihi bir seçim gerçekleşti. Bu tarihi seçimden hamdolsun yüz akıyla çıkıldı. Asayişle ilgili bir sıkıntı olmadı. Hiçbir seçim bir insanın canından daha önemli değildir. Sivas'ta huzur içerisinde seçimin yapılmasında büyük dirayetiyle iyi bir yönetim gösteren sayın valimize ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı seçiminin geride kaldığını dile getiren Yılmaz, "Şimdi gerçek gündemimize dönmemiz lazım. Kültür merkezimizin ne zaman temelini atacağız, kütüphanemizi ne zaman bitireceğiz. Sivas'ta işsizliği gidermek için ne yapmamız gerekir. Sivas'ın yarınını nasıl daha iyi hale getiririz, onun için çalışacağız" diye konuştu.

Bakan Yılmaz, bundan sonra daha çok gayretle, motivasyonla ve sorumlulukla çalışmaları gerektiğini belirtti.

"Yeni Türkiye"nin, "Eski Türkiye"den farklı olması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, bunun için kamuda hizmet görevini üstlenmiş herkesin ahenk içerisinde çalışması gerektiğini, bu dönemde bunu gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bir gazetecinin, "oy oranları beklediğiniz gibi miydi?" şeklindeki sorusu üzerine Yılmaz, bekledikleri oy oranlarını aldıklarını söyledi.

Sivaslının da hak edeni hak ettiği yere getirdiğini aktaran Yılmaz, katılımın ve alınan oy oranının çok iyi olduğunu vurguladı.

Bir basın mensubunun, "CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesinde yer alan Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki iki adayı işgal ettiği iddiasını" sorması üzerine Yılmaz, "Mümkünatı var mı? Doğru değildir. Hiç öyle bir durum yoktur" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin kendi hak ve menfaatlerini geçmiş dönemde olmadığı kadar gözettiğini aktaran Yılmaz, "Şimdi gazetelere bakarken gördüm. İki adayla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'na soru önergesi... İnanıyor musunuz? Yunanistan daha ekonomik krizden çıkamamış, Türkiye'den çok çok zayıf bir ülke. Ne yapacak yani, mümkünatı var mı? Doğru değil" şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz, daha sonra Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz İşgal Haberlerini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement