Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın Baba Ocağında Sevinç - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın Baba Ocağında Sevinç

Milli Savunma Bakanı Yılmaz\'ın Baba Ocağında Sevinç

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın AK Parti’den meclis başkanı olarak aday gösterilmesi baba ocağı Sivas’ın Gürün ilçesinde sevinçle karşılandı.

26.06.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın AK Parti'den meclis başkanı olarak aday gösterilmesi baba ocağı Sivas'ın Gürün ilçesinde sevinçle karşılandı.

7 Haziran genel seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı için diğer partiler adaylarını açıklarken, AK Parti'nin adayı bugün belli oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, meclis başkanlığı için aday olarak Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın adını açıkladı.

Bakan Yılmaz'ın meclis başkanı olarak aday gösterilmesinin ardından baba ocağı Gürün'de bu karar sevinçle karşılandı. Karardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gürün halkı, meclis başkanlığı Cumhurbaşkanlığı'ndan sonra en büyük makam olduğu için bu karardan son derece memnun olduklarını söylediler.

Bazı vatandaşlar da Bakan Yılmaz'ın çok dürüst bir insan olduğunu ifade ederek, seçilmesi durumda görevi layıkıyla yerine getireceğini belirttiler. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın Baba Ocağında Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement