Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Reşadiye'de - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Reşadiye'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ülke halkının barış ve kardeşlik sürecini desteklediğini vurgulayarak, "Cenab-ı Allah'a hamdolsun, 1 yıldan fazladır tek bir kardeşimin evine şehit cenazesi gelmedi" dedi.

26.03.2014 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ülke halkının barış ve kardeşlik sürecini desteklediğini vurgulayarak, "Cenab-ı Allah'a hamdolsun, 1 yıldan fazladır tek bir kardeşimin evine şehit cenazesi gelmedi" dedi.

Reşadiye ilçesinde Reşadiye Belediye Başkan adayı Cemil Kılıç'ın seçim bürosunu ziyaret eden Yılmaz, 80 yılda yapılmayan hizmetleri AK Parti'nin 11 yıldır yaptığını söyledi.

Seçime 4 gün kaldığını belirten Yılmaz, "Çok çalışmamız lazım. Bu 4 günde neler yaptığımızı çok iyi anlatmamız gerekiyor. Onun için kapı kapı gezmeniz gerekiyor. İnşallah yerel seçimlerde Reşadiye'yi AK belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Çözüm sürecinin başladığı günden bu yana şehit cenazesinin gelmediğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bundan önce insanları birbirleri ile kavga ettirdiler. Kutuplaştırarak kendi yüzde 10 -15 oylarını garantide görmek istediler. Benim aziz milletimin kavga ortamına gelmemesi lazım . 76 milyonu bir ve kardeş bildik. Bundan dolayıda hepsinden önemlisi insan, hepsi bir adem hep ve hepsi bir alem. Bu kardeşiniz en çok şehit cenazesine katılmış birisi. 2011 Temmuz ayından sonra en çok şehit cenazesine katıldım. Herkes şunu söylüyor 'Benin evime ateş düştü başkasının evine de düşmesin' diyordu. Sorarım evlatları olanlara size İstanbul'u mu? Verelim. Evladınızı mı desem ne dersiniz ? Bilin ki el kesesinden cömertlik yapılmaz diye bizde bir söz vardır. Başkalarının evlatlarını dağa taşa sürerekten siz bu kavganın devam etmesini isteyemezsiniz. Bu millet barış sürecini, kardeşlik sürecini destekledi. Cenab-ı Allah'a hamdolsun 1 yıldan fazladır tek bir kardeşimin evine şehit cenazesi gelmedi. Bu barış sürecini devam ettirmek istiyorsak. Bu istikrarı devam etmek istiyorsak, Reşadiye'de, Tokat'ta, ilçelerinde halkımızı AK Parti hizmet kervanıyla buluşturmamız lazım."

Bakan Yılmaz, konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Reşadiye\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Reşadiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement