Milli Savunma Bakanlığı: "Askerler Para İçin İntihar Ediyor" Haberleri Gerçek Dışı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanlığı: "Askerler Para İçin İntihar Ediyor" Haberleri Gerçek Dışı

Milli Savunma Bakanlığı, askerlerin ailelerine maaş bağlanması için intihar ettikleri yönündeki haberleri yalanladı.

05.08.2014 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, askerlerin ailelerine maaş bağlanması için intihar ettikleri yönündeki haberleri yalanladı.

Milli Savunma Bakanlığı, bugün bir gazetenin internet sitesinde yer alan haber üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Şüpheli Ölümler ve Mağdurlar Derneği Başkanı Oktay Can'ın, Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştüğü ve Yılmaz'ın Can'a, "Bu çocuklar anne ve babalarının maaşa bağlanmasını istediği için kendileri intihar ediyorlar" dediği bilgisini içeren bir haber yapıldığı anımsatıldı.

Açıklamada, böyle bir görüşmenin yapılmadığı ve haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanlığı: 'Askerler Para İçin İntihar Ediyor' Haberleri Gerçek Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Boğazkale ilçesinde madımak otu toplama mevsimi başladı
    14:34 Çorum'un Boğazkale ilçesinde madımak otu toplama mevsimi başladı

    Doğada yetişen madımak otu, ilkbaharın gelmesiyle Çorum'un Boğazkale ilçesinde toplanmaya başlandı. Yöresel lezzetler arasında yer alan madımak, kadınlar tarafından toplanarak hem aileler için yemek yapılıyor hem de pazarlarda satılarak ek gelir elde ediliyor. Madımak otu, Puduhepa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde işlenerek konserve haline getiriliyor ve sarımsaklı yoğurt ile servis ediliyor.

  • Niğde'de Jandarma Ekipleri, 160 Olayı Vücut İziyle Çözdü
    14:34 Niğde'de Jandarma Ekipleri, 160 Olayı Vücut İziyle Çözdü

    Niğde'de İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, yılın ilk üç ayında meydana gelen 160 olayı, suçluların vücut izinden yola çıkarak çözdü. Ekipler, parmak izi, biyoloji, kimya, iz inceleme ve balistik konularında teknik incelemeler sonucunda hırsızlık, mala zarar verme, öldürme, uyuşturucu madde ve trafik kazaları gibi olayları aydınlattı. Ayrıca, ekipler yılın ilk 3 ayında 288 aranan kişiyi yakalayarak, 41 hükümlüyü cezaevine teslim etti.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • Halk Otobüsü Şoförü Unutulan Parayı Teslim Etti
    14:31 Halk Otobüsü Şoförü Unutulan Parayı Teslim Etti

    Antalya'da tır şoförünün bindiği halk otobüsünün koltuğunda unuttuğu ve içinde 100 bin TL bulunan poşeti muhafaza altına alıp meslektaşına teslim eden halk otobüsü şoförü, 'Helal paraymış, yoksa giderdi' dedi.

  • Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel: Pastırma ve sucuk satışları Ramazan Bayramı'nda arttı
    14:30 Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel: Pastırma ve sucuk satışları Ramazan Bayramı'nda arttı

    Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel, Ramazan Bayramı'nda yerli ve yabancı turistlerin kente gelmesiyle pastırma ve sucuk satışlarının arttığını belirtti. Güzel, bayram sonrasında ise işlerin durduğunu ancak gurbetçilerin gelmesiyle tekrar yoğunlaşmayı beklediklerini söyledi. Ayrıca, et fiyatlarında bir artış olmaması nedeniyle pastırma ve sucuk fiyatlarında da değişiklik olmadığını ifade etti.

  • Edirne'de FETÖ, PKK ve DHKP-C üyesi 7 zanlı yakalandı
    14:29 Edirne'de FETÖ, PKK ve DHKP-C üyesi 7 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, son bir haftada yurt dışına kaçmaya çalışan 4 FETÖ, 2 PKK ve 1 DHKP-C üyesi olmak üzere toplam 7 terör örgütü mensubu sınırda yakalandı.

  • İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor
    14:29 İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  • Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
    14:29 Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti

    Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Çavuşoğlu, basının özgürleştiği ve kendi işlerini görebildiği bir sistem kurma hayalini paylaştı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama yaptı
    14:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama yaptı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacakları görüşmenin nezaket ziyareti olmadığını belirtti. Özel, önemli gündemlerinin olduğunu ve bu konuda parti içi kurullarla görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Görüşmenin uzun ve yapıcı olmasını umduklarını ifade eden Özel, Türkiye açısından anlamlı sonuçlar alacakları bir sürece gireceklerini belirtti.


Advertisement