Milli Takım'da 3 Fire - Son Dakika
Spor

Milli Takım'da 3 Fire

Milli Takım\'da 3 Fire

Hakan Balta, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan sakatlıkları nedeniyle A Milli Futbol Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

10.11.2015 11:03  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Galatasaraylı Selçuk İnan ve Hakan Balta ile hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın Katar ve Yunanistan ile oynayacağı maçın aday kadrosundan çıkarıldı.

3 İSİM KADRODAN ÇIKARILDI

Ay-yıldızlılar 13 Kasım'da Katar ve 17 Kasım'da Yunanistan ile yapacağı özel karşılaşmalar için dün Riva'da toplandı. Bugün A Milli Takım sağlık ekibi tarafından tüm oyuncuların durumu değerlendirildi. Sakatlıkları bulunan oyuncuların muayeneleri yapıldı, tetkikleri incelendi ve kulüp sağlık heyetleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucu Hakan Balta, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takım, müsabakalar için ilk çalışmasını bugün saat 18.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına açık olarak yapacak.

Son Dakika Spor Milli Takım'da 3 Fire - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nihat beyazpinar : 1 kasimdan önce Akparti gitsin diyen iş adamları, vaatleri muhalefet yapınca ses cikarmadilar. bilmiyorlarmiydi zor olur diye. seçimden sonra akılları başlarına geldi. ne ekersen onu bicersin. 0 0 Yanıtla

Advertisement