Milli Türk Talebe Birliği'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Milli Türk Talebe Birliği'nde Bayramlaşma

Milli Türk Talebe Birliği\'nde Bayramlaşma

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

25.09.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

MTTB Şubesi'nde gerçekleşen bayramlaşma törenine Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediyesi Başkanı Hacı Uğur Polat, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sinan Özhusrev, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı M.Barış Yılmaz, TÜGVA Başkanı Ahmet Oymak ile üyeler katıldı.

Bayramlaşma da konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, MTTB'nin geçmişten beri milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirdiğini belirterek önemli görevler üstlendiğini söyledi. Gerek Kutsal topraklarda yaşanan facia gerekse gelen şehit haberleri ile Müslümanların bu bayramı buruk bir şekilde geçirdiğini ifade eden Gürkan, "İnşallah bir sonraki bayramda bu belalar başımıza gelmez" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise gençlerin kendilerinin geleceği olduğunu ifade ederek, "Buralar bir mektep. Bu mektepte çok kişiler yetişti. MTTB aslında çok önceden kurulmuş köklü bir kuruluş. Gerek Cumhuriyetin kurulduğu dönemlerde gerekse sonraki dönemlerde ülkeye çok büyük katkıları olan ve gençliğin yetişmesi için büyük çabalar sarf eden bir ocak. Bu ocağı bugün tüttürmeniz bizim için de sizin içinde bir kıvanç. Tekrar bayramınız kutlu olsun" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Türk Talebe Birliği'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement