Milli Türk Talebe Birliği'nden, Akgül'e, 15 Temmuz Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Milli Türk Talebe Birliği'nden, Akgül'e, 15 Temmuz Teşekkürü

Milli Türk Talebe Birliği\'nden, Akgül\'e, 15 Temmuz Teşekkürü

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Ankara İl Başkanı Mustafa Kahraman ve Başkan Yardımcısı Yunus Demir’i ağırladı.

01.10.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Ankara İl Başkanı Mustafa Kahraman ve Başkan Yardımcısı Yunus Demir'i ağırladı.

Ziyarette, MTTB'nin gençlere yönelik çalışmaları hakkında Akgül'e bilgi veren MTTB Ankara İl Başkanı Mustafa Kahraman, "Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte talebe gündemi başlığı altında, öğrenci arkadaşlarımızın ufkunu geliştirmek için programlar yapacağız" dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk anından itibaren sokağa çıkarak demokrasiye sahip çıkan Akgül'e özel olarak teşekkür eden Kahraman, "Başkanım bu darbe girişimi bizlere genç neslin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Dinamik, vatan ve millet sevgisiyle yetişen bir neslin ortaya çıkması için STK'lar öncülüğünde yoğun bir şekilde çalışmak gerekiyor" dedi.

Akgül'e özel davet

Gençlerin her zaman yanında olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gençlerimizin eğitimden kültüre, sanattan spora kadar her alanda en güzel en donanımlı şekilde yetişmesi için her türlü desteği sağlıyoruz" dedi. Her hafta Kızılay'da bulunan dernek binasında düzenli olarak programlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Kahraman, "Başkanım bir programımızda da sizleri ağırlamak isteriz. Siyasi deneyimleriniz biz gençlere çok şey katacaktır" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Türk Talebe Birliği'nden, Akgül'e, 15 Temmuz Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement