Milli Yıldız Arda Turan'dan Öz Eleştiri - Son Dakika
Spor

Milli Yıldız Arda Turan'dan Öz Eleştiri

Milli Yıldız Arda Turan\'dan Öz Eleştiri

Arda Turan, yaptığı açıklamada futbolun bütün gerekliliklerini yaptıklarını belirterek, "Altıpasın içerisinden golleri atamıyorsak da beceriksiziz" dedi.

14.10.2014 10:56  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım Kaptanı Arda Turan, Letonya maçı sonrası yaptığı açıklamada futbolun bütün gerekliliklerini yaptıklarını belirterek, "Altıpasın içerisinden golleri atamıyorsak da beceriksiziz" dedi.

A Milli Takım'ın Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra kaptan Arda Turan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Turan, futbolun gerektirdiği her şeyi yaptıklarını vurgulayarak, "Fakat olmayınca olmuyor. Bugün beceriksizdik. 50 tane maç var Letonya ile oynayan. Herkes bir baksın. Bir tane böyle oynayan bir takım göremezsiniz. En az 5-6 tane karşı karşıya pozisyonumuz var, atamadık. Atamayınca yapacak bir şey yok. Futbolun bütün gerekliliklerini, her şeyini yaptık. Şansımız da hala devam ediyor. Sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

"BURAYLA KİMSENİN KONTRATI YOK"

Yıldız futbolcu Arda Turan, sahaya çıktıkları zaman ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını belirterek, "Bugün için ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yapacak hiçbir şey yok. Aslanlar gibi çıkıp mücadele ettik. Ne pozisyon verdik ne bir şey yaptık. Çek Cumhuriyeti maçının ilk yarısında da çok iyi oynamıştık. Yani böyle maçları başka takımlar oynasa başka şekillerde olurdu. Ama en azından kaybederken bile böyle kaybetmek lazım. 7-8 tane net pozisyonumuz var. Burayla kimsenin kontratı yok. Biz buraya sevdamız için geliyoruz. Ben burada büyük başarıları yaşarken de gözümüz yaşlıydı, kaybettiğimiz zaman da gözümüz yaşlı oldu. Biz bu formanın, bu ülkenin sevdalılarıyız. Sahaya çıkıp aslanlar gibi elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Milli Takım'da oynayan bütün futbolcuların ay-yıldızlı ekiple gönül bağının olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, "Niyetimiz iyi. Elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Kötü oyun, kötü performans mutlaka eleştirebilir ama mücadele etmediğimiz, işi ciddiye almadığımız haksızlık. Bu işler başka yerlere gider. Biz buradayız sonuna kadar, hiçbir yere kaçmıyoruz. Sonuna kadar da savaşacağız. Her türlü sonuca ve sorumluluğa razıyız. Bu formayı seven, bu ülkeyi seven, bu forma için can atan çocuklar var burada. Ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bugün golleri atabilsek 5-6 olacak. Çek Cumhuriyeti maçında golleri atabilsek sonuç farklı olacak. 6 pasın içerisinden golleri atamıyorsak beceriksiziz. Bu oyun sistemi, bu tarz devam edecek. Bakacağız, göreceğiz, izleyeceğiz. Ama inşallah daha iyi olur. Söylenecek çok fazla bir şey yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Yıldız Arda Turan'dan Öz Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement