Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi Çok Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi Çok Beğenildi

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi Çok Beğenildi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Partili meclis üyeleri ile Kepez AK Parti teşkilatı üyelerini yapımı tamamlanan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ni gezdirdi.

05.08.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Partili meclis üyeleri ile Kepez AK Parti teşkilatı üyelerini yapımı tamamlanan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'ni gezdirdi.

Davetlileriyle belediyede buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye hizmet otobüsüyle merkeze yapılan yolculuk sırasında tanıtım sunumuna başladı. Ardından merkez girişinde bir sunum daha yapan Tütüncü, merkezin önündeki kaldırımından, peyzaj çalışmasının sürdüğü dış mekanlarından başlayarak, konferans salonlarından atölye ve nikah salonlarına, otoparklarından, çalışma ofislerine kadar tüm bölümleri bizzat gösterdi.

ANTALYA'NIN EN BÜYÜĞÜ

Kaba inşaatı tamamlanan merkez, daha küçük grupların da kullanması amacıyla küçültülebilir özellikteki 2 bin kişilik kapasitesiyle Antalya'nın en büyük kongre salonuna sahip. Nikah salonlarıyla belediye hizmet binasının yükünü alacak olan merkez, çevresiyle uyumlu mimarisiyle dikkat çekiyor. İller Bankası kredisiyle yapımını tek başına üstlenen belediye, işletmesini özel bir şirkete devredecek.

KEPEZ'İN İLK TURİZM GELİRİ BU MERKEZDEN OLACAK

Merkezin hizmete girmesiyle Kepez ilçesi, ilk kez kongre turizmi başlığıyla, Antalya'nın turizm pastasından pay alacak. Bölgenin cazibesinin arttırmasıyla da, ekonomik anlamda iyileşme sağlayacak. İşletme bedeliyle de çeşitli kamu yatırımlarına, sosyal, eğitim gibi çalışmalarla belediyeye ek kaynak yaratılmış olacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi Çok Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement