Mine Koşan: Başbakan Erdoğan Bana Yardım Etti - Son Dakika
Magazin

Mine Koşan: Başbakan Erdoğan Bana Yardım Etti

Mine Koşan: Başbakan Erdoğan Bana Yardım Etti

Bir dönemin ünlü şarkıcılarından Mine Koşan, varını yoğunu kaybettikten sonra Başbakan Erdoğan'ın kendisine el uzattığını açıkladı.

07.06.2014 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süren sessizliğini TRT Müzik'teki 'Aynı Sahnede' isimli programla bozan ünlü şarkıcı Mine Koşan; sanat hayatı boyunca yaşadığı sıkıntıları ilk kez anlattı. Sekiz ay önce annesini kaybeden Koşan, zor günlerinde Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan büyük destek gördüğünü açıkladı.

ERDOĞAN'A MEKTUP

Günaydın'dan Başak Çokan'a konuşan Mine Koşan, maddi sıkıntılar yaşayarak, üç evini ve arabasını satmak zorunda kaldığını söyledi. Yaşadığı zor dönemde kimseye ajitasyon yapmadığını ifade eden Koşan, Başbakan Erdoğan'a iki kez mektup yazdığını da ilk kez açıkladı.

"BİZİM SEKTÖR NANKÖRDÜR"

Mine Koşan "Albüm sözleşmeleri nedeniyle sahneye çıkamadım. Hazıra dağ dayanmaz tabii. Her şeyimi yavaş yavaş kaybettim. Bizim sektör nankördür, ağlamayana meme vermezler ama yine de ortaya çıkıp 'Ben çok kötü durumdayım' demedim" şeklinde konuştu.

İşte Mine Koşan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"BAŞBAKAN'A İKİ KEZ MEKTUP YAZDIM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığınız doğru mu?

Evet doğru, Sayın Başbakan'a iki kez mektup yazdım. Yıllardır bu camiada olduğumu ve aileme bakmakla yükümlü olduğumu belirterek kendimi anlatan bir mektup yazdım ve gönderdim.

"MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ GÖRDÜM"

Ne oldu peki?

Ben Sayın Başbakanımız'ı, Belediye Başkanı olduğu dönemden de tanırım. Birçok belediye konserine rahmetli Adnan Şenses ile birlikte giderdim. Geçirdiğim zor günlerde Başbakanımız'ın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın maddi-manevi büyük desteğini gördüm. Bu desteğin beni gerçekten hayata bağladını söyleyebilirim. Annemi devlet hastanesine yatırmıştım, ağır bir hastalık süreci geçiriyordu. Benim anneme bakacak maddi gücüm yoktu. Emine Hanım bunu öğrenince annemi özel bir hastaneye kaldırdı. Rahmetli anneme orada prenses gibi baktılar.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mine Koşan: Başbakan Erdoğan Bana Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • MEHMET: SAYIN BAŞBAKANIM ADAM GİBİ ADAMSIN ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN... 20 17 Yanıtla MEHMET: CAHİL GERİ KAFALI.SENİN GİBİ GERİLERLE TARTIŞMAYA ASLA GİRMEM. 0 0 KÖYLÜ: VAY YALAMA VAY .. ÇIKAR İÇİN KONUŞAN SENİN GİBİ OLSA GEREK 0 0
  • SALAİ-RAHİM: SILA-İ RAHİM KURAN-I KERİMDE MEALEN ; 'DÜŞKÜNLERE,YOLDA KALANLARA,HASTALARA,YAŞLILAR'A ZOR DURUMDA OLANLAR'A YARDIM ETMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR' BÜTÜN BU VASIFLAR BAŞBAKANIMIZ'DA TOPLANMIŞTIR.VE MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI BİLE 17 10 Yanıtla
  • İHL Lİ ÖĞRETMEN: Samsun İHL de 28 sene çalışıp emekli olan öğretmen arkadaş geçen yıl kalp krizinden vefat etti,Ailesi şu an çok sıkıntı içinde evleri ipotekli ve çok yakında icra yoluyla satılacak.Başbakan efendimiz bu aileye de yardım etsin bakalım.Hemde AKP kurulduğu günden beri ailece AKP ye oy verdiler. 20 6 Yanıtla
  • köylü* Devrimci: YARDIM ETTİYSE KARŞILIĞINI ALMIŞTIR 11 12 Yanıtla
  • HUSEYIN DALKIRAN: HEPİNİZ NANKÖRSÜNÜZ. 5 16 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: DUYGUSAL GÖZYAŞLARI = RECEP TAYYIP ERDOĞAN.... ÜLKEMİN GÜCÜ = RECEP TAYYIP ERDOĞAN 10 10 Yanıtla
  • ANIL: muazzez ersoyada yardım ediyordur.muhahahahahahahahahahahahahahahahah 12 7 Yanıtla
  • blks: kemal bey senden turkıye.ye olsa olsa tırascı oluır 5 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement