Minibüs Şarampole Devrildi: 16 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Minibüs Şarampole Devrildi: 16 Yaralı

Bitlis'te minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı.

25.08.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 16 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ferhat Uludil'in kullandığı 65 NV 536 plakalı minibüs, Bitlis- Tatvan karayolunun 15. kilometresindeki Rahva mevkisinde, aracın tekerleğinin patlaması sonucu şarampole devrildi.

Kazada sürücü Uludil ile minibüste bulunan Faruk, Edip, Ömer, Yusuf, Maşallah ve Sedat Uludil, Hacer, Aysun, Onur, Bilal ve Murat Şengül, Uğur Toplu, Yusuf Özel, Fidan Ulugöl ve Adnan Aydemir yaralandı.

Sağlık ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Bitlis ve Tatvan ilçesindeki hastanelere kaldırıldı.

Minibüs Şarampole Devrildi: 16 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Minibüs Şarampole Devrildi: 16 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi
    11:13 LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi

    Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi. Programda gölge oyunları, Türk Sanat Müziği konseri ve çocuk oyunları yer aldı. LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı, vakfın 25 yıllık başarı öyküsüne vurgu yaparak mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

  • Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi
    11:13 Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi

    Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, ödev olarak kendilerine verilen ilk mektuplarını askerlere yazdı. Mehmetçik, minik yüreklerin duygu yüklü mektuplarına cevap vererek okullarında ziyaret etti. Ayrıca, 9. Kolordu Komutanlığı'nın karargahında da öğrencileri misafir etti. Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Albay M. Kelami Kablay, öğrencilere duygusal bir cevap vererek onları tebrik etti.

  • Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Sındırgı'da İftar Yaptı
    11:12 Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Sındırgı'da İftar Yaptı

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen iftar programında Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar bir araya geldi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, dostluğun önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Galatasaray taraftarı Mehmet Ziya Bağcı ise organizasyonun her yıl büyütülmek istendiğini ve diğer takım taraftarlarının da destek verdiğini belirtti. Sındırgı Belediyespor Başkanı Tufan Gürlek ise emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu
    11:12 Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin yaralandığı patlama ve yangın sonrası yapılan incelemede, villanın bodrum katında bir ceset bulundu. Patlamanın nedeni ve cesedin kimliği araştırılıyor.

  • Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı
    11:12 Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı

    Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, milli kalecisi Bülent Çetin'in açıklamalarına göre, takımdaki aile ortamının başarılarını etkilediği belirtildi. Alves Kablo, 22 maçta 21 galibiyet ve bir beraberlikle 64 puan toplayarak ligi birinci sırada tamamladı. Kulüp, Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek. Bülent Çetin, takımın hedefinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor
    11:12 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim sürecinde sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanarak halka ulaşıyor. İYİ Parti'nin adayı Turhan Çömez, en fazla takipçiye sahip olan aday olarak öne çıkıyor.

  • Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor
    11:12 Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı yapmaya devam ediyor. Başlatılan uygulama, şoförler ve vatandaşlar tarafından beğeniliyor.

  • Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti
    11:11 Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Manavoğlu, toplantıda Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerini paylaşarak, kente değer katan projeler yapacaklarını belirtti.


Advertisement