Minibüsten Silah Ruhsatı Çalındı - Son Dakika
Güncel

Minibüsten Silah Ruhsatı Çalındı

Minibüsten Silah Ruhsatı Çalındı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde park halindeki minibüse giren hırsız ya da hırsızlar, araçtaki para, kredi ile banka kartları ve silah ruhsatını çaldılar.

13.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Kale Mahallesinde park halindeki minibüse giren hırsız ya da hırsızlar, torpido gözünde ve ön koltuk üzerinde bulunan çantasından para, kredi ile banka kartları ve silah ruhsatını çaldılar. Hırsız ya da hırsızların kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Amirliği'ne başvuran M.D. yeni satın aldığı ve Kale Mahalle Haburman sokakta park ettiği minibüsünden torpido gözünün açılarak içerisindeki çantada ve ön koltuk üzerindeki çantasının açılarak, içerilerinde bulunan 300 lira nakit para, bir bankaya ait çiftçi kredi kartı ve yine bir bankaya ait tasarruf mevduat kartları ile görevi nedeniyle kullanmakta olduğu beylik tabancasına ait taşıma ruhsatının çalındığını, aracında hiçbir zorlanma olmadığını bildirdi.

M.D. ifadesinde, aracında para, banka kartları ve silah ruhsatının çalınması ile ilgili çevredekilere de araca kimsenin yaklaşıp yaklaşmadığını sorduğunu, görenin olmadığının kendisine iletildiğini, hırsız ya da hırsızlarının kimliklerinin belirlenip, yakalanmasını istediğini söyledi.

Minibüse girerek para ve banka kartları ile silah ruhsatını çalan hırsız ya da hırsızların kimliklerinin belirlenip, yakalanmasına çalışıldığı, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Minibüsten Silah Ruhsatı Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement