Minik Boksörler Sinop'tan Dört Madalyayla Döndü - Son Dakika
Yerel

Minik Boksörler Sinop'tan Dört Madalyayla Döndü

Minik Boksörler Sinop\'tan Dört Madalyayla Döndü

Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu minik boksörler Sinop’ta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda dört Türkiye derecesi kazanarak, yeni bir başarı daha elde etti.

19.07.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu minik boksörler Sinop'ta yapılan Türkiye Şampiyonası'nda dört Türkiye derecesi kazanarak, yeni bir başarı daha elde etti.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından merhum boksör Köksal Özoğluöz adına Sinop'ta düzenlenen Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler bir ikincilik, üç üçüncülük olmak üzere dört Türkiye derecesi kazandı. Atatürk Spor Salonu'nda 44 ilden 379 sporcunun katılımıyla yapılan Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü on sekiz sporcuyla katıldı.

11-17 Temmuz tarihleri arasında Sinop'ta gerçekleştiren şampiyonada mavi beyazlılar ringde dört Türkiye derecesi kazandı. 41,5 kiloda Emirhan Ellibeş Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. 37 kiloda Fatih Bostan, 41,5 kiloda Habib İslam Sert ile 43 kiloda Emre Satan Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar. Müsabakalarda dereceye giren minik boksörlere düzenlenen törenle madalyaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Boksörler Sinop'tan Dört Madalyayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement