Minik Boksörlerin Ringde Mücadelesi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Minik Boksörlerin Ringde Mücadelesi Devam Ediyor

Minik Boksörlerin Ringde Mücadelesi Devam Ediyor

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı “Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası” Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Spor Salonunda çekişmeli müsabakalarla devam ediyor.

19.08.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı "Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası" Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi Spor Salonunda çekişmeli müsabakalarla devam ediyor.

Geleceğin demir yumrukları olan minikler ferdi boks şampiyonasına katılan yetenekli ve güçlü çocuk boksörlerin ringlerdeki mücadeleleri büyük ilgi görüyor. Özellikle rakiplerini yenen minik boksörlerin heyecanı ve izleyenlere renkli anlar yaşatıyor.

Farklı illerde organizasyonlar gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini belirten Boks Federasyonu Başkan Yardımcısı İsmail Nazlı, "Adıyaman "Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası" için bizleri çok samimi bir teklifle davet etti ve Gölbaşı ilçesinde 44 ilden 11-12 yaş grubu 330 sporcunun katılımı ile harika bir organizasyon devam ediyor" dedi.

Nazlı, "Geleceğin boksörlerini seçmek, onların performanslarını tespit ederek gelişimlerine katkı sağlamak için alt yapı çok önemli. Örneğin bizim Adıyaman'da yaptığımız bu şampiyonaya katılan minikler Gölbaşı ilçesinde yaşayan ve şampiyonayı bir şekilde izleyen 20 yeni çocuğun ailesi tarafından Adıyaman'da Boks sporuna kayıt yaptırması ile birlikte ildeki minik sporcu sayısının artmasına sebep olmuştur. Yeni boksörler kazandık, işte biz böyle mutluluklar yaşamak istiyoruz. Spora ilgi çocukken başlar ve disiplinli bir çalışma devam ederse ülkemizin milli sporcu sayısı ve buna bağlı olarak da başarıları ve aldığı madalya sayısı her geçen gün artacaktır. Boks Federasyonu olarak Adıyaman'da gördüğümüz ilgiden o kadar memnunun kaldık ki, eğer ev sahipliği yapmaya devam ederlerse ve talep gelirse gelecek dönem Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasını da burada yapabiliriz. Çünkü biz Federasyon olarak davet gelen illerimize hep öncelik veriyoruz. Bu organizasyona emek harcayan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve il Müdürlüğümüz Seyit Ahmet Bağcı, İl Temsilcisi Adnan Demir, Sponsorlara ve tüm emeği geçenlere farklı bir spor dalı olan Boks Şampiyonasına ev sahipliği yaparak sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve tüm katılımcılara Adıyaman'ın misafirperverliğini gösterdiniz, ilinizde misafir olmaktan onur duyuyoruz. Bu organizasyon sayesinde başta Gölbaşı İlçemizin tabiat parkı ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilinizin tarihi ve turistik yerlerini görebilme imkanı da tanıyorsunuz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Boksörlerin Ringde Mücadelesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement