Minik Bursaspor Sevdalıları Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Minik Bursaspor Sevdalıları Ödüllendirildi

Minik Bursaspor Sevdalıları Ödüllendirildi

Yeşil-beyazlı kulüp ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “ Bursaspor Sevgini Kağıda Dök” isimli şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

21.04.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil-beyazlı kulüp ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu " Bursaspor Sevgini Kağıda Dök" isimli şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Bursaspor ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu " Bursaspor Sevgini Kağıda Dök" isimli şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen tören ile verildi. Gerçekleştirilen törene Bursaspor Genel Sekereteri Prof. Dr. Nihat Sapan, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Kemal Kirevetözen, Kulüp Genel Müdürü İsmail Özdemir, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya, dereceye giren öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri katıldı.

"BURSASPOR SEVGİSİNİ DÜNYAYA TANITACAKLAR"

Ödül töreninde konuşan Bursaspor Genel Sekreteri Prof.Dr. Nihat Sapan bu yarışma ile minik kalplere Bursasporluluk duygularını çok güzel bir biçimde kağıda döktükleri için teşekkür etti. Bu yarışma ile geleceğin Bursasporluları, bu sevgiyi daha sağlam bir şekilde Bursa'ya, ülkeye ve hatta dünyaya yayacaklarını belirten Sapan, "Bu yarışmayı çok önemsiyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdik ve ilerleyen dönemde çok daha geniş katılım ile devamının gelmesini temenni ediyoruz. Çok güzel bir katılım oldu. Yüzlerce eser geldi ve inanın hangisini seçeceğimiz konusunda oldukça zorlandık. Oluşturduğumuz jüride yapılan görüş alışverişleri sonucunda dereceler ortaya çıktı. Dereceye giren eserlerimizi de salonun girişinde gördük. Bursaspor sevgisini geliştirmek adına çok faydalı olacaktır" dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler ödüllerini Genel Sekreter Prof. Dr Nihat Sapan, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve Genel Müdür İsmail Özdemir'in elinden aldılar. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Minik Bursaspor Sevdalıları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement