Minik Ciğerkan Türkiye Şampiyonasına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Minik Ciğerkan Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Minik Ciğerkan Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen 12-13 yaş serbest güreş müsabakalarında ikinci olan Adilcevazlı Ciğerkan Arlı, Türkiye şampiyonasına katılacak.

20.05.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen 12-13 yaş serbest güreş müsabakalarında ikinci olan Adilcevazlı Ciğerkan Arlı, Türkiye şampiyonasına katılacak.

Adilcevaz Mehmet Kamile Karahan İlkokulu öğrencisi 12 yaşındaki Ciğerkan Arlı, 14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında İskenderun Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda 26 kiloda grubunda ikinci olarak, 1-3 Haziran 2016 tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. İskenderun'da düzenlenen 12-13 yaş serbest güreş müsabakalarında Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına yarışmalara katılan 12 güreşçi arasından sadece Ciğerkan Arlı derece yaparak Türkiye şampiyonasına adını yazdırdı.

Güreş Antrenörü Akif Kurt, Ciğerkan'ın başarılı bir güreşçi olduğuna değinerek, "Adilcevaz Gençlik ve Spor Müdürlüğü güreşçisi Ciğerkan Arlı, Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Bursa'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacak. İnşallah Ciğerkan'ın burada da güzel bir derece elde etmesini bekliyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Ciğerkan Türkiye Şampiyonasına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement