Minik Dev Adamlar Mamak'ta Yetişecek - Son Dakika
Yerel

Minik Dev Adamlar Mamak'ta Yetişecek

Basketbola gönül veren çocuk ve gençleri Türk basketboluna kazandırmayı hedefleyen Mamak Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda kayıtları başlayan basketbol okullarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

11.09.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbola gönül veren çocuk ve gençleri Türk basketboluna kazandırmayı hedefleyen Mamak Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda kayıtları başlayan basketbol okullarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mamak Belediyesi'nin ilçedeki gençlerin spordan kopmaması ve alt yapıdan sporcu yetiştirmek amacıyla geçtiğimiz yıl Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda hizmete açtığı ve Başak Gençlik ve Spor Merkezi, DSİ Etlik Spor Kompleksi ve Mamak Yüzme Havuzu Spor Kompleksi'nde yenilerini eklediği basketbol okullarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 250 alt yapı sporcusuyla çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi Basketbol Okulları'na kayıtlar da bir yandan devam ediyor. 5 yaş üzeri Mamaklı çocukların basketbol dalında eğitim alacağı Mamak Belediyesi Basketbol Okulları ile geleceğin dev adamları Mamak'ta yetişecek. Profesyonel teknik direktör eşliğinde eğitim alacak öğrenciler, eğitim sonrasında Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı'nın alt yapı takımında oynayabilmeleri için seçilecek.

Geleceğin milli sporcularının Mamak'ta yetişeceğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, alt yapı olarak ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Basketbol okulu ile çocukların sporculuk kariyerine adım attıklarını belirten Akgül, "Mamak'ta spor konusunda ciddi bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan vazgeçerek spor yapmalarını sağlayacağız. Mamak'ta geleceğin sporcuları yetişecek" diye konuştu.

Mamak Belediyesi Basketbol Okulları'na 5-16 yaş arası kız ve erkek çocukları başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar gerekli bilgiyi DSİ Etlik Spor Salonu 341 21 60, Başak Gençlik ve Spor Merkezi 375 85 70, Mamak Belediyesi Spor Salonu 391 76 84 ve Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 365 53 31 numaralı telefonlardan alabilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Dev Adamlar Mamak'ta Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement