Minik Erkeklerin Basketbol Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Minik Erkeklerin Basketbol Heyecanı Sona Erdi

Minik Erkeklerin Basketbol Heyecanı Sona Erdi

Aydın’da oynanan 2015-2016 Minik Erkekler Basketbol Ligi, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.

24.06.2016 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da oynanan 2015-2016 Minik Erkekler Basketbol Ligi, Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.

Oynanan çok sayıdaki maçı namağlup olarak tamamlayan D&G Spor Okulu öğrencilerinin oluşturduğu Aydın Sportif Spor Kulübü şampiyon oldu. 2012 Yılında Profesyonel basketbol oyuncusu Denktaş Güney tarafından kurulan ve o günden beri çok sayıda sporcu yetiştiren D&G Spor Okulları son günlerde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Spor okulu çalışmalarını Mimar Sinan Spor Salonu'nda Güney ve 4 yardımcı antrenör eşliğinde sürdüren başarılı sporcular gelecek vadediyor.

Namağlup olarak elde edilen minik erkekler şampiyonluğunun ardından bir açıklama yapan D&G Spor okulları sahibi Denktaş Güney, "Öncelikle bütün sporcularımızı, velilerimizi ve değerli ekibimi tebrik ediyorum. Kulüp başkanımız Sayın Adnan Tatlıdede'ye, kulüp idarecilerimizeve bizi destekleyen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. D&G Spor Okulları olarak 2012 yılında başlattığımız bu çalışmada öncelikli hedefimiz spor ahlakını edinmiş, fair-play ruhunu düstur edinmiş geleceğe güvenle bakan ve bu doğrultuda başarılı sporcular yetiştirmektir. Yaklaşık 2 sene boyunca düzenli ve disiplinli bir şekilde takım ruhunu yakalayabilecek, basketbol adına gelecek vadeden bir ekip oluşturmaya çalıştık. Bunu başardığımıza inandığımız zaman da artık liglere katılmanın zamanı geldiğini düşündük. Geçen sezon minik erkekler kategorisinde 3. olduk. Bazı eksikliklerimiz olduğunu fark ederek en kısa sürede bu eksiklikleri gidermenin mücadelesini vererek yeni bir sezona başladık. Önce Kutlu doğum haftası kapsamında düzenlenen turnuvada yine namağlup bir şekilde şampiyon olduk. Daha sonra da lige yönelerek burada da şampiyon olabilmek için çalışmalar yaptık. Gerçekten çok zorlu müsabakalarımız da oldu. Ancak sporcularımıza verdiğimiz eğitim bu zorlukları aşmak için yeterli oldu. Şu anda haftada iki gün olmak üzere 6-15 yaş arasındaki çocuklarımızla spor okulu kapsamındaki çalışmalarımız devam ediyor. İleriki süreçte kısmet olursa Yıldızlarda ve gençlerde erkek ve bayan takımları da çalıştırarak Aydınlı sporcularımıza ve Aydın Basketbolunu gelişmesine daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Yeni sezonda çok daha büyük başarıların altına imza atabilmek ve gelecekte çok iyi yerlere gelmiş sporcular yetiştirebilmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Erkeklerin Basketbol Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement