Minik Güreş Takımı 1. Lig'e Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Minik Güreş Takımı 1. Lig'e Yükseldi

Minik Güreş Takımı 1. Lig\'e Yükseldi

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 23-25 Ocak tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Minik Erkekler Güreş Ligi Terfi Müsabakaları sonucunda 1. Lig'e yükseldi.

31.01.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2020 Tokyo Olimpiyatları'nın çekirdek kadrosunu oluşturmak amacıyla tertip edilen, 66 takım ve 1000 takımın katıldığı turnuvayı dördüncü olarak tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı'nda, Tolga Akyüz (47 kg.) birinci, Kürşat Eroğlu (38 kg.), Kaan Çetin (42. Kg.) ve Mehmet Aygül (85 kg.) beşinci oldu.

2015 sezonunda 14-15 Yaş Minik Erkekler Güreş 1. Ligi'nde mücadele edecek Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı'nın Sivas'taki turnuvada elde ettiği başarının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu,"Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un destekleriyle kurulan ve kısa süre içerisinde katıldığı turnuvalardan başarılı sonuçlarla dönen güreş takımımız başarılarına bir yenisini daha ekledi. 23-25 Ocak tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Minik Erkekler Güreş Turnuvası'nda, başarılı bir mücadele ortaya koyan güreş takımımız turnuvayı dördüncü olarak tamamlamıştır. Bu sonuçla 1. Lig'e yükselen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Minik Erkekler Güreş Takımımızı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Güreş Takımı 1. Lig'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement