Minik Irmak'ın Ablası: Bizi Öpüyordu, Şüphelenmiştim, Keşke Evine Baksaydım - Son Dakika
Güncel

Minik Irmak'ın Ablası: Bizi Öpüyordu, Şüphelenmiştim, Keşke Evine Baksaydım

Manisa'da hurdacı Himmet A. tarafından öldürülerek gömülen 4 yaşındaki Irmak'ın ablası, "Öpüyor, sarılıyor. 'Fıstığım, canım, aşkım' diyordu. Şüphelenmiştim, keşke evine baksaydım" dedi.

22.10.2016 13:35  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hurdacılık yapan Himmet A. tarafından öldürülerek bağa gömülen 4 yaşındaki Irmak Kupal' cansız bedeni 9 gün sonra bulundu. Minik kızın acılı annesi ve ablasının sözleri yürek burktu.

ACILI ANNENİN YÜREK BURKAN SÖZLERİ

Katil zanlısına isyan eden ve gözyaşlarına boğulan acılı anne, "Nasıl gezebildi bu adam aramızda nasıl, nasıl atabildi yavrumu o çöplere. Yavrum daha dün kucağımdaydı, yavruma ben doyamadım, doyamadım. O adamı yanıma getirsinler, konuşamıyordum, konuşacağım o adamla" ifadelerini kullandı.


"ÜZÜLÜYORUM KEŞKE O ADAMIN EVİNE BAKSAYDIM"

Irmak'ın 10 yaşındaki ablası A. Kupal da o gün yaşadıklarını anlatarak, "Evin önünde oynarken, Irmak'ın sesi kesilmişti, 5-6 dakika geçince babam 'Irmak'a bak' dedi. Baktım yoktu. O arada katil Hikmet'in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ben sordum, 'Irmak'ı gördün mü' dedim, 'Hayır şuralarda oynuyordu' dedi. Sonra aradık adamı da bulamadık. Üzülüyorum. O adamın da hapse girmesini istiyorum. O adam da bu mahalleye gelirse alacağım motor testeresini kıtır kıtır keseceğim. Keşke baksaydım o gün, o adamın evine baksaydım. En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Keşke baksaydım" dedi.


"ÖPÜYOR, SARILIYOR, FISTIĞIM DİYORDU"

Katil Hikmet A.'nın sürekli kendilerini eve davet ettiğini anlatan A. Kupal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizi evine katmaya çalışıyordu. Irmak'la bana şeker, çikolata veriyordu. 'Gelin size bilgisayar, televizyon açayım' derdi. Sonra ben de bir gün onu test ettim. Mahallede çocuklar vardı, 'hadi bilgisayar açacaktın, aç' dedim. 'Olmaz, çocuklar var' dedi. Öpüyor, ceketimi çekiyor, sarılıyor. 'Fıstığım, canım, aşkım' diyor. Şüphelenmiştim, endişelenmiştim. İçimde 'bir gün bize bir bela açacak bu adam' diye bir histi. 'Sen ya da Irmak benim kızım olsaydınız size top alırdım, bilgisayar, çikolata her şey alırdım' diyordu."

Minik Irmak\'ın Ablası: Bizi Öpüyordu, Şüphelenmiştim, Keşke Evine Baksaydım
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Irmak'ın Ablası: Bizi Öpüyordu, Şüphelenmiştim, Keşke Evine Baksaydım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement