Minik Kalemler ve Minik Fırçalar Yarışıyor - Son Dakika
Yerel

Minik Kalemler ve Minik Fırçalar Yarışıyor

Minik Kalemler ve Minik Fırçalar Yarışıyor

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından ‘Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz', 'Deniz ve Deniz Canlıları’ konularını içeren resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

22.01.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından 'Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz', 'Deniz ve Deniz Canlıları' konularını içeren resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, öğrencilere denizi tanıtmak ve deniz sevgisini sağlamak amacıyla 9 yıl önce resim ve kompozisyon yarışması düzenlemeye başladıklarını belirterek her geçen yıl artış yaşandığını söyledi.

Öztürk, "Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi olarak amaçlarımızdan bir tanesi denizi sevdirmek, bu sevgiyi yaygınlaştırmak ve yararlarını anlatmak. Resim ve kompozisyon yarışmamızı bu amaç doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Ortaokul öğrencilerinin katılacağı kompozisyon yarışmasının konusu 'Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz', ilkokul öğrencilerinin katılacağı yarışmanın konusu ise 'Deniz ve deniz canlıları'. Bütün çocuklarımızı, bu yıl 10'uncu kez düzenleyeceğimiz resim ve kompozisyon yarışmasına katılmaya davet ediyoruz. Gelin resim ve yazılarla bizlere denizi anlatın" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Kalemler ve Minik Fırçalar Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement