Minik Kalplerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerimize - Son Dakika
Yerel

Minik Kalplerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerimize

Minik Kalplerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerimize

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına, Süleyman Yılmaz Anaokulu Yaz Kur’an Kursu minikleri de harçlıklarıyla destek verdi.

17.08.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralananlara ve şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına, Süleyman Yılmaz Anaokulu Yaz Kur'an Kursu minikleri de harçlıklarıyla destek verdi.

Süleyman Yılmaz Anaokulu'nda yaklaşık 80 öğrenci, biriktirdikleri harçlıklarını Tavşanlı Kaymakamlığı önündeki yardım toplama standına kendi elleriyle teslim etti. Miniklerin ve ailelerinin yardım etme sevinci gözlerinden okunuyordu. Çocuklar ve aileleri ellerinde bayraklarını sallayarak orada bulunanları adeta büyüledi.

Okul Müdürü Nimet Uzan, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlatıldığını anımsattı. Yaşanan olaylarda canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyen Nimet Uzan, şöyle konuştu:

"15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların yakınları ve kederli ailelerinin acılarını hafifletmek, gazilerin acılarına ortak olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız '81 ilde 81 bin TL' sloganıyla şehit yakınları ve gaziler için destek kampanyası başlattı. Süleyman Yılmaz Anaokulu Yaz Kur'an Kursu'nda şuan öğrenim görmekte olan çocuklarımız da harçlıklarından biriktirdikleri paralarını şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize hediye etti. Çocuklarımızın aileleri de basında çıkan haberlerle ve bizlerin vasıtasıyla kampanyadan bilgileri oldu, kampanyaya seve seve katkı sunacaklarını söyleyip, böyle güzel bir organizasyona imza attı. Kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan çocuklarımız tarafından yapılan yardımın anlamı bizler için çok büyük. Umarım tüm vatandaşlarımız bundan feyiz alır. Çocuklarımız kampanyaya destek olmak için fazlasıyla gayret içerisinde oldular, ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiler."

Kampanyaya öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri; Arife Ümran Bakır, Emine Güney, Betül Kaptan, Melike Kardaş ve Reyhan Bolat'ın katkı sağladığını belirten Nimet Uzan, emeği geçenlere teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Kalplerin Harçlıkları 15 Temmuz Şehitlerimize - Son Dakika


Advertisement