Minik Kalplerin Hayallerini Kırtasiye Dünyası Gerçekleştirecek - Son Dakika
Güncel

Minik Kalplerin Hayallerini Kırtasiye Dünyası Gerçekleştirecek

Minik Kalplerin Hayallerini Kırtasiye Dünyası Gerçekleştirecek

Kırtasiye Dünyası, minik kalplerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

28.01.2013 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitap, kırtasiye, oyuncak, sanatsal malzeme, ithal hediyelik eşya, prestij kalem satışında sektörünün lider şirketlerinden Kırtasiye Dünyası, minik kalplerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Muş Merkez Gazi İlköğretim Okulu'nun anasınıfı öğrencilerine oyuncak, kalem, puzzle ile oyun hamurlarından oluşan onların öğrenim süreçlerine katkıda bulunacak özel eğitim paketleri hediye etti.

Kırtasiye Dünyası minik kalpleri mutlu edecek ve onların öğrenme süreçlerine olumlu katkılarda bulunacak özel bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçirdi. Kırtasiye Dünyası ekibi, Muş Merkez Gazi İlköğretim Okulu'nun anaokulu öğrencileri için oyuncak, kalem, puzzle ve oyun hamurlarından oluşan özel eğitim paketlerini başarı ve iyi dilek mesajları içeren mektuplarıyla birlikte minik öğrencilerle buluşturdu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ve bu tür projeleri hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını belirten Kırtasiye Dünyası Genel Müdür Yardımcısı Alper Kısa, "Geniş ürün portföyümüzden seçim yapma şansına sahip olan müşterilerimiz ile çocukları kadar bu fırsatı bulunmayan aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da aynı fırsatı yaratmak istiyoruz. Bu yüzden sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz" dedi.

Kırtasiye Dünyası tarafından hazırlanan paketlerin ulaştırıldığı Muş Merkez Gazi İlköğretim Okulu Öğretmeni Ayşe Doğan da öğrencilerin yaşadıkları mutluluğa dikkat çekerek, "Öğrencilerimin renkli oyuncakları, çeşit çeşit kalemleri, hayallerini yansıtacakları imkanları hiç olmadı… Oysa onların hayallerini gerçekleştirmeleri için kağıt ve boyadan başka bir şeye ihtiyaçları da yok. Kırtasiye Dünyası'nın duyarlılığı sayesinde hayalleri gerçek olacak. Öğrencilerimin mutluluğu dünyalara bedel" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Kalplerin Hayallerini Kırtasiye Dünyası Gerçekleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement